Witaj Aniu. Przepraszam, ze dopiero odpisuję, ale Święta są u nas bardzo rodzinne, to czas dla najbliższych, na odwiedziny, na świętowanie. Dopiero teraz mam czas na Forum.
Bardzo miłe, co piszesz. Cieszę się, ze niektórym się podoba to,co robię.
Mam taki zwykły ogródek, odkryty ze wszystkich stron. Marzy mi się jakieś zacisze w ogrodzie, niestety działka jest malutka, na dodatek układ bardzo ogranicza możliwości.
Zapraszam częściej do mnie. Nie krępuj się pytać, jak coś będzie cię nurtować.
Dla ciebie Aniu moje krokusiki, które niebawem zmienią miejsce, bo na tej rabacie będzie różanka
Moniko, już prawie po świętach. Dziś świeciło pięknie słońce, mam nadzieję, ze jutro będzie równie ładnie. Planuję jutro iść do ogrodu i nadrobić przedświąteczne zaległości.
Zbyszek na święta wystawił na tarasie komplet wypoczynkowy. Było pochmurno, ale i tak cieszy mnie, że niebawem będzie cieplej .
Dziś po obiedzie przy słoneczku posiedzieliśmy sobie na tarasie. Było cudownie w ciepłych promieniach słońca
U szwagierki dziś widziałam krzew forsycji - niebawem będzie kwitł. To dobry znak
Dostałam dziś od szwagierki sadzonkę Annabel.Zaraz zakopałam na rabacie. To nic, że Święto. Chciałam patyczki, dostałam kawałek krzaczka. Mam już w innym miejscu Annabel, lubię je, bo najwcześniej kwitną
Docelowo będzie rosła trochę w innym miejscu niedaleko brzozy, ale teraz nie wiem, gdzie dokładnie rosną hosty, więc na razie zadołowałam
Wszystko jeszcze niemal śpi ...