Dorotko, latem Ewa pisała, ze ma już dość róż, że w jednym sezonie zwiększyła ilość do 50
Pamiętam, ze się zdziwiłam, ze tyle i jak nawoziłam swoje róże, przeliczyłam je dokładnie Tyle wyszło :
Przy samym tarasie mam 12 sztuk Montana i ten szpaler robi wrażenie Zawsze jakaś kwitnie, wiec w tym jednym przypadku nie mam wrażenia, ze róże mają jakąś przerwę w kwitnięciu
Te gałązki (zdrowe) także od drzewek i krzewów zostawiam do podeschnięcia przy kompostowniku, a potem mielę na zrębki
A wiesz, jakoś mi się nie chce tak wklejać, mam dość tej papierologi
Nawet segregator kupiłam do ogrodniczkowania. I na razie tyle. Chłonę i testuję w praktyce na ten moment. Ja mam dobrą pamięć. Krótką. Obawiam się, że mogę zapomnieć, gdzie potem szukać
Tak, mamy podobny zawód, tylko dzieci wiekiem się różnią.
a ja papierow tez mam dzis troche posprzatalam w nich ale ja ich potrzebuje w pracy, nuty, kolorowanki musze na papierze miec, wierszyki i bajki tez, bo jak czytac dzieciom z kompa
a ogrodowe mam w jednym miejscu to i latwo znalezc
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
No, takie koniecznie mieć na papierze. Czasami się zastanawiam, jak się można w tym ogarnąć Ja piosenki też mam pozbierane, bo czasami sa potrzebne na różne okazje