Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony II

Ogródek Iwony II

sylwia_slomc... 20:26, 11 lis 2016

Śliczny buczek Mój już niestety listeczki pogubił
olga80 20:45, 11 lis 2016

o wszędzie się coś dzieje remontowo jestem ciekawa efektów przed i po rób zdjęcia. Mi po remoncie kuchni chodzi po głowie odświeżenie korytarza chcę pomalować na szaro, mam tam też piaskowiec i jego też chcę na szaro.Buczki piękne
Iwk4 20:58, 11 lis 2016

Anda napisał(a)

Buczek cudowny Pięknie wygląda w tym miejscu. Płyty w żwirze bardzo mi się podobają.
Tak mocno już ziemia u Ciebie zmarznięta? Wow. U mnie błoto... Trzymam kciuki, żebyś cisy mogła dobrze posadzić

U mnie dziś cały dzień aż do teraz słychać żurawie. Bardzo dużo ich w tym roku nad nami przelatuje.

Tak patrzę, że wkradł się błąd - literówka.
Ziemia tak na wierzchu tylko. 3 cm...
Iwk4 21:00, 11 lis 2016

Luki napisał(a)
Na samą myśl o malowaniu biorą mnie mdłości, w tym roku pół domu odmalowałem, a w przyszłym czeka mnie malowanie u siostry, a tam to rusztowania trzeba rozłożyć... normalnie mnie mdli na myśl o wałku i farbie

Łuki, w salonie mam podobnie. Bez rusztowania ani rusz
Dlatego przeciągam. Nie mam takiego brata w pobliżu.
Iwk4 21:02, 11 lis 2016

olga80 napisał(a)
o wszędzie się coś dzieje remontowo jestem ciekawa efektów przed i po rób zdjęcia. Mi po remoncie kuchni chodzi po głowie odświeżenie korytarza chcę pomalować na szaro, mam tam też piaskowiec i jego też chcę na szaro.Buczki piękne

Z tym przed chyba za późno. Połowa z szaf wyjęta. Potykam się o moje papiery, które muszę przejrzeć, co jus niepotrzebne
MirellaB 21:23, 11 lis 2016

Iwonka trawy masz powiązane?
Iwk4 21:54, 11 lis 2016

Właśnie wyszukałam wstążkę. Miałam zapas z zeszłego roku, jak robiłam bombki. Rok temu miałam czerwone, teraz będą zielone kokardki
Jutro powiążę, choć wielew tym roku nie mam

Tak przy okazji, dziewczyny, nie kupujcie wstążek na metry. Bez sensu. Lepiej sobie kupić hurtowo całą rolkę za 5 zł.. Będzie też do prezentów.
Ja kupuję tu
Tylko ja mam do nich 6 km
22:24, 11 lis 2016
Hej Iwonko

A u nas dzisiaj o tak.. na dodatek trawy nie powiązane ani iglaki,liście do końca nie sprzątnięte ale bałwanek liliputek ulepiony.Śniegu napadało tyle,że starczyłoby na dużego I było pierwsze otrzepywanie iglaków ;(

Widzę,że u Ciebie druga ekipa majstrów popisała się,dach masz zrobiony.To dobrze.Sporo się na niego naczekałaś,teraz możesz odetchnąć,na zimę zabezpieczony.

Też czeka nas odnawianie w domu ale to chyba już wiosną.Poczekam na ciepełko Będę podglądać jak u Was idzie odnawianie domku

22:29, 11 lis 2016
Iwk4 napisał(a)
Właśnie wyszukałam wstążkę. Miałam zapas z zeszłego roku, jak robiłam bombki. Rok temu miałam czerwone, teraz będą zielone kokardki
Jutro powiążę, choć wielew tym roku nie mam

Tak przy okazji, dziewczyny, nie kupujcie wstążek na metry. Bez sensu. Lepiej sobie kupić hurtowo całą rolkę za 5 zł.. Będzie też do prezentów.
Ja kupuję tu
Tylko ja mam do nich 6 km

Ja kupiła w sklepie florystycznym za 6zł , teraz poluje na białe ozdoby choinkowe, wymyśliłam sobie , że choinkę chce calutką na biało, może coś z srebra dołożę, ale jeszcze nie wiem na 100%
22:31, 11 lis 2016
Aniaaa napisał(a)
Hej Iwonko

A u nas dzisiaj o tak.. na dodatek trawy nie powiązane ani iglaki,liście do końca nie sprzątnięte ale bałwanek liliputek ulepiony.Śniegu napadało tyle,że starczyłoby na dużego I było pierwsze otrzepywanie iglaków ;(

Bałwanek super, szkoda, że się topi, bo bym wzięła go do domu
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies