Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony II

Ogródek Iwony II

13:33, 22 sty 2017
Też bym takiego chciała, ale mam nadzieje, że z biegiem czasu dojrzeje jak do wszystkiego do tej pory
Zana 14:44, 22 sty 2017

Przeczytałam o planach z Lavener Ice. Ona niziutka jest to przy ścieżce powinno być ok. U mnie wstawiłam dla Ciebie moje ubiegłoroczne LI. Też rozważałam posadzenie ich przed Munstead Wood, zdania były podzielone. Madżenka odradzała, bo MW do purpura ale taka ciepła, a LI to zimny lilaróż. I ma w tym rację, ale z drugiej strony jak je do siebie przykładałam do mi pasowały. I do dzisiaj mam dylemat. Teraz planuję część LI połączyć z Old Port. Zamówiłam też Lavender Flower Circus i może też je z LI połączę. Nie wiem, cały czas mi się po głowie kotłuje. Bo chciałam dać te LI do Herzogin Christiana, ale te z kolei w środku różowy mają w ciepłej tonacji i będą koło Schone Maid.
A w cholerkę z tymi dywagacjami. W każdym razie zamówienia różane już zamknęłam. Zostaje mi jeszcze do kupienia Herzogin, ale to już w maju lub czerwcu w donicy kupię.

Mój eM na szczęście kasy mi nie wylicza, ale na każde zamówienie patrzy podejrzliwie na zasadzie "no gdzie ty to znowu posadzisz".
tulucy 14:47, 22 sty 2017

U nas też bardziej pod tym kątem, że trawnika zabraknie... O kasie nie ma słowa...
tulucy 14:47, 22 sty 2017

Dubelek
Moja LI jest obok Evelyn, takiego łososia morelowego. I niedaleko ma MW. Nie gryzą się jak dla mnie. Ale też Mi jest taka cieplejsza niż siny fiolet.
Zana 14:51, 22 sty 2017

Cholerka chyba mi się tak napisało, jak by wszyscy inni eMowie sknerusami byli. Mam nadzieję, że nie uraziłam, wiem że intencje mogą być różne
15:20, 22 sty 2017

Iwonka zajrzy do swojego wątku a tu zamiast o różach dyskusja o Emusiach
jolanka 15:33, 22 sty 2017

Dziewczyny nie nazekajcie na eMow Niby słyszę, "to ile znowu na to wydalas"? a zaraz potem, a kupisz mi milorzeba? Albo lata z aparatem po ogrodzie i potem wszystkim znajomym wysyła fotki dumny jak paw. Tak wiec więcej w tym wszystkim przekomarzania się i czekania na: co ona znowu wymyśli i co ja będę musiał znowu robić Ostatnio slyszalam jak mówił do jakiegos kolegi przez telefon ile roz i iglakow MAMY w ogrodzie i gdzie można zobaczyć NASZE zdjęcia Nie piękne to?
Iwk4 15:47, 22 sty 2017

Piękne, Jolu, piękne

Ten zdrowy rozsądek e-Musiów jest potrzebny. Inaczej nakręcałybyśmy się na nowe roślinki
Kazda z nas ma inny budżet, inne możliwości, więc dobrze, jak druga polowa czuwa
Ja mam niedlugo urodzinki, to sobie urodzinowy prezent zrobię. Ale za dużo zamawiać nie chcę. W tym roku trawki pragnę uzupełnić
tulucy 15:47, 22 sty 2017

Aniu, ależ mój sknerusował, niewiele, ale zawsze, dopiero jak mu się zaczęło podobać, to przestał... i przerzucił się na trawnik i mój czas i siły do pielenia
Zana 15:50, 22 sty 2017

Ja też słyszę NASZE i to mnie cieszy bardzo. A jak zrobiłam rabatę z Novalisami na wprost tarasu, to nawet wydusił z siebie, że wreszcie jest na co w tym kącie popratrzeć.