Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony II

Ogródek Iwony II

06:32, 28 kwi 2017
Iwonko ta wycieczka to pewnie szkolna tak?
Fajnie ze dzieciaczki tyle zobacza

Fajnie ze modernizacja na finiszu
Ja w tym roku glownie rownam reszte dzialki ale jestem juz zadowolona z tego jak udalo mi sie wczesna wiosna porozsadzac to co zaplanowalam
Milej wycieczki
elka_ 11:57, 28 kwi 2017

Wracam do ogórków też sieję śremskie, w tym roku 3 metry do tunelu, już wzeszły, reszta pójdzie do gruntu za kilka dni.

Miłego świętowania
szemusia 19:01, 28 kwi 2017

Czyli weekend pracowity?
My odpoczywamy, też wyjazdowo i z ekipą z pracy Mam nadzieję, ze nie będzie to tylko barowa pogoda

Rosa 22:41, 28 kwi 2017

Iwonko, w wolnej chwili zrób fotkę tym dachówkom z bliska. Z daleka nie widzę z jakiego kamienia są zrobione. Wydaje mi się, że z gnejsu.
edit:
jeśli to nie sprawi kłopotu i coby dwa razy nie chodzić, poproszę o zdjęcie "lewej str." dachówki, bo wydaje mi się, że jest spatynowana.
tulucy 07:59, 29 kwi 2017

Iwonko Gdańsk między innymi. Noclegi mają gdzieś pod.
Ja ogórki wysiewałam parę razy wcześniej w domu, tylko one nie lubią pikowania, więc trzeba je pojedynczo do pojemniczków siać. Próbowałam wielodoniczki, zwykłe małe doniczki, rolki papierowe i doniczki torfowe. W tym roku spróbuję te krążki.
Madzenka 08:05, 29 kwi 2017

Narobiłam kilkudniowe zaległości u Ciebie
Gdy czytam Twoj wątek odnoszę wrazenie , ze szystko masz przemyślane i zaplanowane. W przeciwieństwie do mnie gdzie ja co chwilę coś zmieniam, bo lubię zmiany

Buziaki Iwonko
Iwk4 19:55, 01 maj 2017

Dziś swięto pracy. Uczczone pracami w ogrodzie. Malowalismy dziś wszystko, co się dalo:
skrzynki warzywne, elementy na pergole, trejaż do róży, ławkę, stół, deski na ganku przed domem.
Trzecią skrzynkę warzywną napelnilam kompostem, obornikiem, czarnoziemem. Jutro będziemy montowac pergole. Kolejne dwa przęsla. I podporę dla róż.
Było pięknie. Choc ranek byłroźny...
20:18, 01 maj 2017
Iwk4 napisał(a)
Dziś swięto pracy. Uczczone pracami w ogrodzie. Malowalismy dziś wszystko, co się dalo:
skrzynki warzywne, elementy na pergole, trejaż do róży, ławkę, stół, deski na ganku przed domem.
Trzecią skrzynkę warzywną napelnilam kompostem, obornikiem, czarnoziemem. Jutro będziemy montowac pergole. Kolejne dwa przęsla. I podporę dla róż.

surer dziń spozytkowany ...marzy mi sie jeszcze jeden 1 maja z bardziej ogrodową pogoda jednak bo mroźno było chyba wszedzie ....wiatr był najgorszy ...ale praca w ogrodzie i mnie ucieszyła
Iwk4 21:12, 01 maj 2017

U mnie świeciło słoneczko. Ale też wiało.
polinka 21:22, 01 maj 2017

Iwk4 napisał(a)

I u nas słonecznie, i pracowicie Lubię takie dni jak eM w domu, od razu wszystko idzie dwa razy szybciej.