Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony II

Ogródek Iwony II

Iwk4 11:03, 26 paź 2017

Moja teraz się położyła trochę, bo podzieliłam i przesadzalam. Wiosną przywiozła ładną kępkę od Ewy. Podzieliłam na 4. Teraz każdą podzieliłam na dwie. Mam juz 8. W kolejnym sezonie niech juz nabierają masy. Latem były bardzo ładne. Tylko słońca mało, a w słońcu wiadomo, ze wszystko lepiej się prezentuje.
Do rozchodnikow mi bardzo pasuje
Anitka 12:12, 26 paź 2017

Iwk4 napisał(a)
Chwilowo nie mam miejsca. Ale jeśli będę planować kulki, pomyślę o nich

Iwonko, ja mam u siebie te Golden Tuffet pod tym bordowym klonikiem palmowym, o którego nazwę ostatnio pytałaś i jestem z nich zadowolona Mają taki ciepły odcień żółtego, taki miodowy na końcówkach.
MirellaB 13:22, 26 paź 2017

iwka napisał(a)
Mirella a co jest nie tak, moja teraz śliczna. Po kwitnieniu jak już zaczyna się pokładać ścinam wszystko i pięknie rośnie.

Iwka ja też ścinam. Obecnie u mnie znowu częściowo leży i szpeci
frezja 16:30, 26 paź 2017

Iwk4 napisał(a)
Moja teraz się położyła trochę, bo podzieliłam i przesadzalam. Wiosną przywiozła ładną kępkę od Ewy. Podzieliłam na 4. Teraz każdą podzieliłam na dwie. Mam juz 8. W kolejnym sezonie niech juz nabierają masy. Latem były bardzo ładne. Tylko słońca mało, a w słońcu wiadomo, ze wszystko lepiej się prezentuje.

Teraz trawki dzieliłaś ?? tak mnie nosi w ten ładny dzień i mogłabym jeszcze też
Iwk4 17:01, 26 paź 2017

Ewa, dwa tygodnie temu. I bukszpan przesadzalam.
Na własne ryzyko. Też mnie ręce swedzialy. Im później tym bardziej ryzykujemy. Teraz juz nic nie będę przesadzać. Selera jeszcze z warzywniaka wykopie i cebulki zakopię. W grudniu prawdopodobnie zrobię kopczyki różom i zawilcomm, wykopię część werbeny na zimowe przechowanie...
bacowa 18:25, 26 paź 2017

Iwonka no i dlaczego edytowałaś ? kolczyki różom też się przydadzą
tulucy 18:34, 26 paź 2017

Zawilców nie mogłam rozszyfrować
Iwk4 18:58, 26 paź 2017

Bo telefon wie najlepiej, hi, hi.
Na kompa chwilowo nie mam czasu. A ten telefon, jak jakaś gwiazda. Ciagle mi słowa na swoje zmienia.
niektóre to nawet nieprzyzwoite pisze
Margo 22:04, 26 paź 2017

Hej Iwonko, zaglądam i podziwiam ogród jesienny.
Choć pogoda w tym roku nie sprzyja to i tak u Ciebie pięknie.
Żal tylko, że hortki tak szybko zmarnialy. U mnie Vanilki w tym roku nawet się porządnie nie wybarwily na bordowy, a już brązowiały. Za dużo deszczu stanowczo. Mój ogród czeka na ostatnie jesienne porządki, ale jak je zrobić jak codziennie pada ....
Pozdrawiam cieplutko
beata_m 22:06, 26 paź 2017

hihih Iwonko widzę, że zaś plany na udoskonalenia rabat u Ciebie a jak tak lubię ciepło Twojego ogrodu. Drewniane elementy ... są w deche! Pasują wybornie mnie też czasu na wiele rzeczy brakuje .... szczególnie na ogórd, cierpie przez to bardzo no ale co zrobić