Bo to takie fajne uczucie jak nad czymś siedzisz i włosy z głowy wyrywasz a potem staniesz, rozejrzysz się i łza w oku się zakręci bo stwierdzisz że warto było tyle się namęczyć i nocy zawalić...
Też tak obecnie mam.
Widzę temat rozchodników. U mnie przed szpalerem rozchodników w sumie nie rośnie nic. O tej porze jest kolorowo, przyciąga wzrok. Gorzej wiosną...pusto i nieciekawie; tu dylemat..chętnie bym coś posadziła ale co?? śledzę u Ciebie podpowiedzi
Ogród w jesiennych barwach wygląda cudnie Ja też mam nadzieję, że za jakiś czas będę z zadowoleniem chodzić po ogrodzie, na razie jeszcze daleka droga A Tobie Iwonko wyszło to super pozdrawiam
Iwonko jestem na str 830 chcesz zmienic rabate, rzeczywiscie bukszpany juz tam nie padowaly. Rozplenice to trawy szybko rosnace u mnie po 4 latach to olbrzymy. Po lewej stronie foty masz rozplenice to pewnie mlode, ze takie małe.
Wrzuc kolor z szalwi i trawy imperaty tylko wyzszej bedzie bardzo ladnie. Klosowiec jest bardxo ladny ma piekne kwiatostany.
gratuluję zadowolenia))
ja jeszcze zmieniam ale to kosmetyka bylinowo rózana....ściaśniam bo za duzy przeciąg ...a na wiosne dosadze molinii i hakone i obym juz nic nie wymysliła i zostala tylko z sama pielęgnacją ))
ten tydzień był ciepły bardzo udany i powiem ci że tez chodziłam po ogrodzie i byłam zadowolona z siebie ze wreszcie ten ogród wyglada i jest w moim stylu-niestylu))