Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony II

Ogródek Iwony II

lindsay80 09:19, 03 maj 2018

Iwk4 napisał(a)

Aniu, niepopularnością pewnych kolorów przestałam się już przejmować. Choć nie było łatwo. Pod wpływem forum starałam się wprowadzić odcienie różu do ogrodu. Częściowo mam. Ale różowy do mnie nie przemawia...
Za to moje oczy kierują się na ciepły żółty tulipanów, połączony z fioletem i jest to miłe w odbiorze dla mnie

To samo mogę powiedzieć, przetestowałam w swoim ogrodzie jednolite, modne opcje kolorystyczne i zdecydowałam, że wybieram inną drogę
Kombinuję z różnymi wariacjami kolorystycznymi bo lubię wiosną energetyczne połączenia.
Ten pomarańcz z fioletem też mi się bardzo podoba.
asiak 09:19, 03 maj 2018

Iwonko, ja jeszcze o drutach One na końcach mają dziurki. Ja swoje przywiążę do linki, którą mam u góry. Zobaczymy czy się sprawdzą, czy będą mnie wkurzać
asiak 09:23, 03 maj 2018

lindsay80 napisał(a)

To samo mogę powiedzieć, przetestowałam w swoim ogrodzie jednolite, modne opcje kolorystyczne i zdecydowałam, że wybieram inną drogę
Kombinuję z różnymi wariacjami kolorystycznymi bo lubię wiosną energetyczne połączenia.
Ten pomarańcz z fioletem też mi się bardzo podoba.

Ja też lubię kolor w ogrodzie, co zresztą widać
Margo 18:37, 03 maj 2018

Iwonko, pięknie wygląda Twój ogród w wiosennej odsłonie
U mnie tulipany też się mnożą, fajne kępki już są. Tyle że kolory pozmieniały. Z przodu sadziłam tylko Queen od the Night i Exotic emperor, a teraz mam w zasadzie same czerwone, tylko kilka jest w oryginalnym kolorze. Zastanawiam się czemu tak się stało?
MirellaB 10:26, 04 maj 2018

Iwonka jak się dzieli ID? Moja ma odnogi i bym chciała je oddzielić. Czy trzeba wykopywać całą karpę do podzielenia czy te odnogi się odcina?
Wiolka5_7 12:30, 04 maj 2018

MirellaB napisał(a)
Iwonka jak się dzieli ID? Moja ma odnogi i bym chciała je oddzielić. Czy trzeba wykopywać całą karpę do podzielenia czy te odnogi się odcina?

Może ja pomogę

Ja odcinam nożem i wykopuję nową sadzonkę, nie trzeba wykopywać karpy
Iwk4 16:00, 04 maj 2018

Wiolu, dziękuję za odpowiedź. Dokładnie tak się robi Mirelko.

Kochani,będę za parę dni. REMONT...
MirellaB 21:36, 04 maj 2018

Wiola, Iwonka dziękuję za odpowiedź. Uff dobrze, że nie trzeba całej karpy wykopywać. Zrobię Waszym sposobem
MirellaB 21:37, 04 maj 2018

Iwonka u mnie remont od wtorku
asiak 22:29, 04 maj 2018

Sprawnego, udanego remontowania