Marti, znalazłam tylko fotkę z czerwca z czosnkami - te różowe, niepozorne bardzo, kładły się po ziemi. Ale długo dawały kolor.
Tych niebieskich nie mam na fotkach - nie wiem, dlaczego ...
Iwonka czytałam o planach gospodarczych i ogrodowych i to fakt wszystkiego w jednym roku się nie zrobi. moją nigrę też podziwiam i zachwycam się nią.O magnolii gwieździstej też myślę chciałabym ją na różankę wcisnąć. u mnie tylko jeden miskant daje znaki życia reszta traw albo śpi albo ...
Miłego wieczoru
Kasia, u mnie dopiero forsycja kwitnie
Magnolie jeszcze nie ruszyły, dziwny ten mój mikroklimat w ogrodzie ...
U Małgosika już tawułę wczesną widziałam w rozkwicie, u mnie w pąkach ... Więc pewnie mam dwa tygodnie spóźnienia, jak zwykle ...
Oglądałam zeszłoroczne fotki, rozplenice ruszyły u mnie w maju, więc miskantom długo termin daję. Jak co, będę alarm robić. Dziś z lupą oglądałam barony, znalazłam jedno źdźbło - wreszcie startują
Jak mi teraz płot nie zda egzaminu, to się załamię. I to nawet nie o adoratorów tylko chodzi, ale o moją sunię, którą nazywam ulicznicą Ciągle wychodzi przez płot na drogę i tam czeka na domowników, na środku ulicy. Dobrze, ze to nie główna ulica, tylko osiedlowa, dojazd do kilku domów i piach ...
Nie mogę mieć pretensji o obce psy, jak mój lata sobie gdzie chce. Pora uporządkować to
Tereniu, to kwitnącymi drzewkami zachwycamy się razem
Za chwilę wystartuje u mnie jabłoń ozdobna. Następny czad będzie
I czekam na wiśnię piłkowaną royal burgundy Pierwszy rok u mnie