Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przerwa na kawę...

Przerwa na kawę...

Kasya 08:57, 02 maj 2021

Te tulipanki j Lucy tez mi wpadły w oko tylko jeszcze koloru nie było
inka74 09:07, 02 maj 2021

Gosiu, mam ogromną nadzieję na powrót lepszych czasów. Miło byłoby się spotkać tak jak kiedyś, usiąść na spokojnie w większym gronie, pogadać. Odległość na razie trzeba zachować. Przy 4 osobach jest to już trudne. A co mówić przy nas wszystkich. Co z tego jak większość z obecnych miała covid lub jest po szczepieniu jak nie wiadomo, czy nie zachorujesz drugi raz? Dlatego niestety teraz odwiedziny z konieczności są ograniczone druga sprawa to mam wrażenie że zdziczałam. Ostatnio uciekłam ze sklepu bo... Było jak na moje możliwości za dużo osób. Wcześniej by mi się to nie zdarzyło...
inka74 09:07, 02 maj 2021

Kasya napisał(a)
Te tulipanki j Lucy tez mi wpadły w oko tylko jeszcze koloru nie było
obiecała odszukać co to może być
Gosiek33 09:20, 02 maj 2021

inka74 napisał(a)

Zdjęć niestety nie ma bo pogoda była pod psem. Cały czas padało. Jedynie co udało mi się cyknąć to zdjęcie tulipanów u Lucy.

Aż sobie wygooglałam - czy to Jolanta Kwaśniewska?
Gosiek33 09:28, 02 maj 2021

inka74 napisał(a)
Gosiu, mam ogromną nadzieję na powrót lepszych czasów. Miło byłoby się spotkać tak jak kiedyś, usiąść na spokojnie w większym gronie, pogadać. Odległość na razie trzeba zachować. Przy 4 osobach jest to już trudne. A co mówić przy nas wszystkich. Co z tego jak większość z obecnych miała covid lub jest po szczepieniu jak nie wiadomo, czy nie zachorujesz drugi raz? Dlatego niestety teraz odwiedziny z konieczności są ograniczone druga sprawa to mam wrażenie że zdziczałam. Ostatnio uciekłam ze sklepu bo... Było jak na moje możliwości za dużo osób. Wcześniej by mi się to nie zdarzyło...

Tych naszych spotkań i mnie bardzo brak. Też zdarzyło mi się odejść od większego skupiska ludzi
Cóż nadal staram się żyć nadzieją
inka74 09:28, 02 maj 2021

Trzeba się Lucy zapytać czy takie zamawiała ) one oprócz ciemnej łodygi mają wzorek na liściach
tulucy 09:30, 02 maj 2021

Nie kojarzę absolutnie takiej nazwy. I nie znajdę raczej, bo w poczcie nie mma. Ale sprawdzę, czy ja tam mam konto, czy nie. Jak mam, to powinno być.
Gosiek33 09:31, 02 maj 2021

tulucy napisał(a)
Nie kojarzę absolutnie takiej nazwy. I nie znajdę raczej, bo w poczcie nie mma. Ale sprawdzę, czy ja tam mam konto, czy nie. Jak mam, to powinno być.

znalazłam Jolantę Kwaśniewską z takimi łodygami. To ona?
Johanka77 09:46, 02 maj 2021

inka74 napisał(a)
To mnie czeka jutro...

I nie tylko to. O ile nie będzie padać.

O Mamo!!!
Ja ogarnęłam wczoraj

Dziś leje.
Gruszka_na_w... 09:59, 02 maj 2021

Gosiek33 napisał(a)
Poczytałam Twoją relację i smutno mi, że nie mogę na razie z Wami jeździć. Cieszę się jednak czytając opowieści o ogrodach

Podpisuje się pod tym. Zmarzłyście, przemokłyście, ale wrażeń nikt Wam nie odbierze.
Piękne dary. Nie dziwię się, że psioczysz na pogodę. Już by się je chciało sadzić.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies