inka74
21:34, 12 lip 2021

wcięło mi to co napisałam...
Od nowa
Fotki podobne nam się podobają
na żywo oczywiście lepiej jest, gdy słońca jest mniej lub lekko za chmurami ale w najbliższym czasie słabo to widzę. Po 30 stopni pokazują prognozy. Nasadzenia na rabatach gdzie za dużo nie mieszam są już zacne. Oczywiście jedne lepiej a inne gorzej ale tak bywa. To nie jest ogród na pokaz a raczej dla zaspokojenia mojej manii zbieraczej i jest mi z tym dobrze
w końcu osiągnęłam stan, że jest mi w nim dobrze. I chyba o to w tym wszystkim chodzi
i może zaczęło to bardziej widać na zdjęciach, nie wiem
Tawułki to Vision in Red polecane przez Anulkę naszą, Zanę. Bezproblemowe. Jak chcesz to ci ukopię bo potwory już są.
Z żurawkami ostatnio miałam dylemat. Miałam za dużo koloru na rabatach na tyłach. Były i beżowe i fioletowe i cytrynowe żurawki i to wszystko było razem i za dużo. Musiałam się jednego koloru pozbyć, padło na różowo fioletowe. Poszły w dobre ręce. Teraz jest odrobinę spokojniej. Zresztą jak uda ci się przyjechać to sama ocenisz

Fotki podobne nam się podobają

Tawułki to Vision in Red polecane przez Anulkę naszą, Zanę. Bezproblemowe. Jak chcesz to ci ukopię bo potwory już są.
Z żurawkami ostatnio miałam dylemat. Miałam za dużo koloru na rabatach na tyłach. Były i beżowe i fioletowe i cytrynowe żurawki i to wszystko było razem i za dużo. Musiałam się jednego koloru pozbyć, padło na różowo fioletowe. Poszły w dobre ręce. Teraz jest odrobinę spokojniej. Zresztą jak uda ci się przyjechać to sama ocenisz