Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przerwa na kawę...

Przerwa na kawę...

MarzenaG 22:31, 29 maj 2019

Iwonko, pięknie się prezentuje Twój ogródek pozdrawiam,
April 07:53, 30 maj 2019

Ależ masz super gęstwinę na rabatach. Za płotem zresztą też
Widzę, że za każdą zmianą linii rabat zyskujesz nowe miejsce na sadzenie Dobry plan
Ja też lubię jak pomysły sobie poleżą i nabiorą mocy prawnej Jestem wtedy pewna, że nie będę zaraz zmieniać impulsywnie
inka74 09:29, 30 maj 2019

BKosimkArt napisał(a)

Ale fajnie to wyszło Iwonka!
Basiu - będziesz musiała ponownie wpaść na rekonesans Powiem szczerze, że chyba po raz pierwszy będę miała sporo kwitnących róż. Bardzo mocno się zapączkowały. W końcu. Oby tylko dotrwały do kwitnienia
inka74 10:11, 30 maj 2019

Kokesz napisał(a)
Super
A ile miejsca na nowe chciejstwa
Ale mi się rymnęło
Każde nowe miejsce na chciejstwa jest na wagę złota przy 350 metrach rabat i trawy ) Ale tak jak dziewczynom pisałam temat musi swoje odleżeć coby wymyślić co dalej z huśtawką.
inka74 10:28, 30 maj 2019

Poppy napisał(a)
Iwonka, ja Ci juz rok temu powiedzialam, ze masz za duzo trawnika;P
Zmiany sie uleza, linie sie zmienia,ten kawalek, ktory zaznaczylas przy okraglej jak najbardziej, reszta to juz w zaleznosci od chustawki. Swoja droga, wyprobujcie u kogos hamak, bo nie wszyscy lubia, no sama wiesz.
Ja juz sie ciesze na Twoje przyszle upychanie w nowych miejscach.
Hortka fajna, ja mam tez taka z czarnymi lodygami, tyle ze niestety nie biala, a fioletowa/rozowa, w zaleznosci od ph, i stwierdzam, ze biala by mi bardziej pasowala. Mam tez niby taka sama, ktora ukorzenilam sobie z galazki od znajomego, i ta zapowiada sie na wielometrowego potwora U znajomego takim potworem juz jest. Ta kupna dalej do metra od 3 lat Ciekwa jestem jak bedzie z kwitnieniem po mroznej zimie, bo chce mamie jedna oddac.
no mam dużo trawnika ze względu na dziecko i trochę imprezowy tryb funkcjonowania ogrodu A i tak w ubiegłym roku po pozbyciu się zjeżdżalni dziecięcej trawnik usunęłam z 50 metrów
Hamak lubię tak samo jak rozkładaną huśtawkę tylko odpowiedniej długości , miałam kiedyś, tylko wolę hamak taki z pałąkami niż kokon.

Czy ta twoja hortka kwitnie na nowych przyrostach czy tylko na starych? To ta sama seria, jest wersja white i blue.
inka74 10:30, 30 maj 2019

MarzenaG napisał(a)
Iwonko, pięknie się prezentuje Twój ogródek pozdrawiam,
Marzenko a ty pojawiasz się i znikasz. Zmienił się mój zieleniec bardzo
inka74 10:40, 30 maj 2019

April napisał(a)
Ależ masz super gęstwinę na rabatach. Za płotem zresztą też
Widzę, że za każdą zmianą linii rabat zyskujesz nowe miejsce na sadzenie Dobry plan
Ja też lubię jak pomysły sobie poleżą i nabiorą mocy prawnej Jestem wtedy pewna, że nie będę zaraz zmieniać impulsywnie
Jest gęsto - liście tulipanów dodatkowo busz robią. Wczoraj 2 duże worki z cięcia roślin na rabatach się zebrało. A za płotem nie ma nikogo kto to ogarnia więc jest jak jest. Zamierzam tam trochę namieszać w niedługim czasie

U mnie jest tak, że jak do czegoś jestem przekonana to to robię a jak tli się ziarnko niepewności to często czekam aż pomysł się bardziej skrystalizuje. I tak mam co robić na innych miejscach. Wtedy robię raz z poprawkami a nie kilkanaście razy
inka74 10:43, 30 maj 2019

Dziewczyny, mniej mnie teraz u was ale obserwuję i czytam. Nazbierało mi się różnych tematów pochłaniających czas i podczytuję co się u was dzieje z doskoku ale z pisaniem na telefonie i w samochodzie gorzej.
Anda 10:49, 30 maj 2019

Widzę, że plany na pomniejszenie trawnika są coraz lepsze Za jakiś czas będziesz pewnie miała same trawnikowe ścieżki

Widoki ogrodowe u Ciebie pierwsza klasa.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Kasya 11:09, 30 maj 2019

A na Rosalia do Powsina się wybierzesz ?