Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od początku

Od początku

ZieloneWrota 13:12, 19 maj 2016

Dominika11 napisał(a)
wow syropek super

duzo osób ponoć robi z sosny, ale ja jeszcze też nie robiłam, a wkoło nas mam tyle sosen, że szok

To do dzieła najlepsze są pędy 10 cm. trzeba dodatkowo obrać z brązowych łusek to jest wyzwanie całe ręce się lepiły + cukier i zostawiamy w słoneczku do 4 tyg. później przez gazę i do buteleczek.
Milka 12:21, 20 maj 2016

Wpadam ze rewizytą, początek poczytałam, fajne miejsce tworzycie a syropek dobra rzecz, tylko nijak nie mogę się zabrać za to, te lepie łapki mnie przerażają pozdrawiam
11stokrotka 22:31, 20 maj 2016

Hej Agatko.
Miło było dziś się spotkać. I domek masz śliczny.
Pozdrawiam
ZieloneWrota 15:04, 23 maj 2016

11stokrotka napisał(a)
Hej Agatko.
Miło było dziś się spotkać. I domek masz śliczny.
Pozdrawiam

Witaj Małgoniu, super towarzystwo miło spędzony czas oby częściej, dziękuję za cierpliwość oraz miłą eskortę do domu. Odpisałam na priv.
Makusia 10:47, 24 maj 2016

Agato wpadłam z rewizytą,
serce rośnie jak ślicznie u Ciebie.
ZieloneWrota 11:23, 24 maj 2016

Kiermasz ogrodniczy zaliczony brzózki, róża okrywowa Swany, gipsóweczka do kompletu, oraz ostropest plamisty.

11stokrotka 18:52, 24 maj 2016

I jakaś inna donica? Talenciara

u Bogdzi

u Agatki. Mała próbka, bez wnętrz prywatnych
Nikita 20:54, 24 maj 2016

Witaj, Agatko.
Nie wiem jak to się stało, że dopiero teraz do ciebie trafiłam. Zaraz po majowym spotkaniu w Czyżeminku szukałam Cię na forum, ale jakoś znaleźć nie mogłam. Dziś wchodzę na forum, tak na momencik i od razu trafiłam w Twoje ZieloneWrota.

Zaległości nadrobiłam...cały wątek przeczytałam...jestem na bieżąco.
Kawał ooooogronmej pracy włożyliście, wielki szacun. Już jest ślicznie a jak jeszcze roślinki podrosną ...będzie cudowosko!!!
Bardzo mi się spodobał pomysł półokrągłej, ceglanej ściany ze starym, mosiężnym kranem. Super pomysł!!!
Zauważyłam, że lubisz kupować starocie za grosze...zapraszam więc do Pabianic, w każdy czwartek jest ryneczek ze starociami. Można znaleźć cudeńka za psie pieniądze. Nasza Popcorn jeździ tam co tydzień i bardzo musi nad sobą panować, żeby nie przytaszczyć czegoś "nowego" do ogrodu.

Widzę, że u Bogdzi już byłaś..to znaczy, że w sobotę cię nie będzie ???

Obiecuję zaglądać do ciebie częściej. Pa, pa.
AgataP 21:48, 25 maj 2016

Kurcze Nikita fajny pomysł z tym ryneczkiem, może dwie Agaty by się wybrały ? tylko w jakich godzinach on jest? tak o 10 można coś jeszcze kupić?

Agata no kurna nie widzimy się w sobotę, może jakieś spotkanko później.. na kawcię ? heę ?
ZieloneWrota 22:35, 25 maj 2016

11stokrotka napisał(a)
I jakaś inna donica? Talenciara

u Bogdzi

u Agatki. Mała próbka, bez wnętrz prywatnych

Małogosiu dziękuję za wspomnienia, pomysł ze skrzyniami będzie zrealizowany, co dwie głowy to nie jedna, mam nadzieję że następnym razem zawitasz na dłużej serdecznie zapraszam, pozdrawiam a tak przy okazji jak nazywały się berberysy które przywiozłaś Bogdzi?