Obie Agatki, zapraszam na buszowanie wśród staroci w każdy czwartek od godziny....no myślę, że 6.30 już tam coś zaczyna się dziać, do godz. 13-14. Nasza Popcorn zawsze przed pracą tam bywa,tj. przed godz.8, ale później też coś ciekawego można wyhaczyć.
Na bazarek najlepiej wejść od strony ul. Orlej. Wklepcie sobie w nawigację...myk myk ..i już jesteście. Zapraszam.
Witaj.Ja też nie wiedziałam,że masz wątek!!! Takie rzeczy się mówi.Super.Musisz przyjechać,to coś pokopiemy.Skrzynia (moim zdaniem) ładniejsza.Mogę uwagę? I tak Ci powiem.Kupuj rzadziej, ale zdecydowanie po kilka, kilkanaście tego samego gatunku.Zwróć na to uwagę.Ogród będzie wyglądał korzystniej.Rób plamy.Czekam w Czyżeminku.
Witaj Agatko, Miło było Cię poznać. Przyznaję, że wątku nie znałam, nigdy na niego nie trafiłam. Zaległości nadrobiłam, kawał dobrej roboty prześledziłam. Pozdrawiam.
Luiza, tak jak obiecałam będę w tym tyg. zadzwonię wcześniej , bardzo dziękuję za wskazówki, szkoda tylko że twojego cudownego miejsca nie mogę podziwiać na O. tylko żyć wspomnieniami mam nadzieję że to się zmieni buziaki.