Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od początku

Od początku

ZieloneWrota 22:38, 25 maj 2016

AgataP napisał(a)
Kurcze Nikita fajny pomysł z tym ryneczkiem, może dwie Agaty by się wybrały ? tylko w jakich godzinach on jest? tak o 10 można coś jeszcze kupić?

Agata no kurna nie widzimy się w sobotę, może jakieś spotkanko później.. na kawcię ? heę ?

Oczywiście jestem za, dwie pieczenie za jednym razem super , tylko ciekawe w jakich godz.? Aga jak już wypoczniesz odezwij się papa
Nikita 19:51, 26 maj 2016

Obie Agatki, zapraszam na buszowanie wśród staroci w każdy czwartek od godziny....no myślę, że 6.30 już tam coś zaczyna się dziać, do godz. 13-14. Nasza Popcorn zawsze przed pracą tam bywa,tj. przed godz.8, ale później też coś ciekawego można wyhaczyć.
Na bazarek najlepiej wejść od strony ul. Orlej. Wklepcie sobie w nawigację...myk myk ..i już jesteście. Zapraszam.
ZieloneWrota 00:10, 28 maj 2016

Nikita napisał(a)
Obie Agatki, zapraszam na buszowanie wśród staroci w każdy czwartek od godziny....no myślę, że 6.30 już tam coś zaczyna się dziać, do godz. 13-14. Nasza Popcorn zawsze przed pracą tam bywa,tj. przed godz.8, ale później też coś ciekawego można wyhaczyć.
Na bazarek najlepiej wejść od strony ul. Orlej. Wklepcie sobie w nawigację...myk myk ..i już jesteście. Zapraszam.

Kochana, miło bardzo że jesteś, widzimy się jutro, dzięki za namiar na starocie myślę że z Agatą się umówimy i wyskoczymy na zakupy. Do zobaczenia
ZieloneWrota 07:59, 29 maj 2016

Kilka ujęć z bajkowego ogrodu Bogdzi

Luiza 18:47, 29 maj 2016

Witaj.Ja też nie wiedziałam,że masz wątek!!! Takie rzeczy się mówi.Super.Musisz przyjechać,to coś pokopiemy.Skrzynia (moim zdaniem) ładniejsza.Mogę uwagę? I tak Ci powiem.Kupuj rzadziej, ale zdecydowanie po kilka, kilkanaście tego samego gatunku.Zwróć na to uwagę.Ogród będzie wyglądał korzystniej.Rób plamy.Czekam w Czyżeminku.
Dorota123 08:15, 30 maj 2016

Witaj Agatko, Miło było Cię poznać. Przyznaję, że wątku nie znałam, nigdy na niego nie trafiłam. Zaległości nadrobiłam, kawał dobrej roboty prześledziłam. Pozdrawiam.
ZieloneWrota 13:37, 30 maj 2016

Luiza napisał(a)
Witaj.Ja też nie wiedziałam,że masz wątek!!! Takie rzeczy się mówi.Super.Musisz przyjechać,to coś pokopiemy.Skrzynia (moim zdaniem) ładniejsza.Mogę uwagę? I tak Ci powiem.Kupuj rzadziej, ale zdecydowanie po kilka, kilkanaście tego samego gatunku.Zwróć na to uwagę.Ogród będzie wyglądał korzystniej.Rób plamy.Czekam w Czyżeminku.

Luiza, tak jak obiecałam będę w tym tyg. zadzwonię wcześniej , bardzo dziękuję za wskazówki, szkoda tylko że twojego cudownego miejsca nie mogę podziwiać na O. tylko żyć wspomnieniami mam nadzieję że to się zmieni buziaki.
Luiza 17:50, 30 maj 2016

Nie trzeba żyć wspomnieniami.Jesteś zawsze mile widziana i polecam blog naszej Jankosi
https://ogrodowapasja.wordpress.com/2016/05/09/ogrod-kasi-i-historia-pewnej-szafy/
Bogdzia 21:46, 30 maj 2016

Agatko macham.
ZieloneWrota 08:23, 31 maj 2016

Bogdzia napisał(a)
Agatko macham.

Jak dobrze mieć wolne od podlewania mogłam pospać dłużej, mam nadzieję że Janówka tez w deszczu była? buziaki miłego dnia