Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od początku

Od początku

ZieloneWrota 07:44, 16 maj 2016

Sylvana napisał(a)
Przejrzałam wątek....coraz piękniej się robi...będę zaglądać jak pozwolisz żeby zobaczyć cd

A taki młot to by mi się przydał

Zapraszam jest mi niezmiernie miło, do tej inwestycji młot okazał się niezbędny polecam, niezła zabawka pozdrawiam
Bogdzia 18:42, 16 maj 2016

Zaglądam co u Ciebie słychac. Grujecznik ślicznie wygląda. Dawno u nich nie byłam , a moze mają cos ciekawego ale nie mam gdzie sadzic wiec i boje sie zaglądac.
AgataP 08:40, 17 maj 2016

NO i ja też przyszłam popatrzeć... i macham szybko, bo zimno mimo słonka
ZieloneWrota 10:09, 17 maj 2016

Bogdzia napisał(a)
Zaglądam co u Ciebie słychac. Grujecznik ślicznie wygląda. Dawno u nich nie byłam , a moze mają cos ciekawego ale nie mam gdzie sadzic wiec i boje sie zaglądac.

Tak to prawda wybór mają duży, ceny przystępne, towar jak do tej pory zdrowy, prócz wiąza, ale czasem nawet najlepszym się zdarza
ZieloneWrota 10:10, 17 maj 2016

AgataP napisał(a)
NO i ja też przyszłam popatrzeć... i macham szybko, bo zimno mimo słonka

Odmachuje ciepło mimo brrr. kiedy wypadzik do Rogowa się szykuje?
anna_t 10:13, 17 maj 2016

a to ty nie o rogowie z Bogdzia pisałaś?
ZieloneWrota 10:21, 17 maj 2016

anna_t napisał(a)
a to ty nie o rogowie z Bogdzia pisałaś?

Wyjazd był przełożony, chyba nic nie ominęłam
Lamaze 16:23, 17 maj 2016

Witam Łodziankę! Ja też z Łodzi, choć ostatnie kilka lat już poza naszym miastem.
Świetna historia, ogród rośnie tajemniczy, klimatyczny. Są w Łodzi jakieś nowe ciekawe miejsca na zakupy kwiatów? Ja głównie jeżdżę do Łobianowskich i Tracza. Jakoś w okolicach Łodzi dużo lepszy wybór i lepsze ceny roślin, niż na Dolnym Śląsku.
AgataP 20:02, 17 maj 2016

ZieloneWrota napisał(a)

Odmachuje ciepło mimo brrr. kiedy wypadzik do Rogowa się szykuje?

Agata, Rogów przełożony, widzimy się w piątek ?
ZieloneWrota 22:06, 17 maj 2016

Lamaze napisał(a)
Witam Łodziankę! Ja też z Łodzi, choć ostatnie kilka lat już poza naszym miastem.
Świetna historia, ogród rośnie tajemniczy, klimatyczny. Są w Łodzi jakieś nowe ciekawe miejsca na zakupy kwiatów? Ja głównie jeżdżę do Łobianowskich i Tracza. Jakoś w okolicach Łodzi dużo lepszy wybór i lepsze ceny roślin, niż na Dolnym Śląsku.

Witam koleżankę, życie pisze różne scenariusze tak bywa, teraz jak masz S8 to dojazd super, ja mieszkam od strony Rzgowa niedaleko mojej miejscowości mam sprawdzoną szkółkę w której robię zakupy, mogę szczerze polecić. Łobanowskich również często odwiedzałam i jak tylko jestem przejazdem wpadam na nowinki, co do Tracza nie zaglądam bardzo zmieniło się na niekorzyść. Gorąco pozdrawiam i zapraszam w moje strony.