Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od początku

Od początku

ZieloneWrota 08:02, 23 cze 2016

Margarete napisał(a)
No właśnie ja niby blisko i też tych okolic niw znam. A ta woda to też gdzieś tam niedaleko? Fotki świetne i wycieczka super, siniaków nie zazdroszczę
Róże śliczne i przetaczniki....

Zapraszam do mnie, te atrakcje blisko mnie, ja dopiero teraz je odkryłam, rower pozwala na dogłębne zwiedzanie okolicy, będą kolejne wyprawy , buziaki.
AgataP 18:58, 26 cze 2016

Agata co wejdę do Ciebie to trafiam na coś co chcę penstemony gdzie wyczaiłaś je ? znowu w szkółce u kochanowskich?
AgataP 19:01, 26 cze 2016

ZieloneWrota napisał(a)

Bogdziu kiedy znajdziesz czas na kawkę u mnie?, zabytek u nas w Nowym Bedoniu Kochanowskich, a woda to Justynów, teraz ładnie wszystko oczyścili i można super odpocząć, oraz zrobić skrót do Andrespola.

Agata mów co i jak? tylko nad wodą da się posiedzieć czy może wędkarze czy kąpiele... no kurna blisko to to
AgataP 19:03, 26 cze 2016

A i jeszcze jedno - będziesz u Magdy? naszykowałabym naparstnice
no i zdjęcie masz superanckie, ale wiesz ładnemu we wszystkim ładnie
buźka
ZieloneWrota 09:22, 27 cze 2016

Aga co do penstemonów kupiłam je w innej szkółce, ale jeśli nie uda ci się kupić to jeśli bardzo chcesz, to podaj ile i jak będę dam znać to kupię są po 3zł.
ZieloneWrota 09:23, 27 cze 2016

Co do wyjazdu do Magdy to mnie nie będzie mam imieniny mamy, szkoda ale nie ma tego złego, buziaki
AgataBC 10:14, 27 cze 2016

Penstemony po 3zł??!! gdzie tak tanio zakupy robisz?? Wogóle mogłabyś mi dać znać gdzie robisz najczęściej zakupy. Ja w Łodzi znam tylko jedno fajne miejsce.. myślałam, że nie ma w tamtych okolicach fajnych szkółek. Przynajmniej w internecie nie mogłam znaleźć.
jankosia 10:33, 27 cze 2016

Ja też chcę wiedzieć gdzie tak tanio Daj znać tutaj albo na priv. Wszystkie byliny tam takie tanie? Jest jakiś haczyk? Na przykład pojemnik P9?
AgataP 10:41, 27 cze 2016

ZieloneWrota napisał(a)
Aga co do penstemonów kupiłam je w innej szkółce, ale jeśli nie uda ci się kupić to jeśli bardzo chcesz, to podaj ile i jak będę dam znać to kupię są po 3zł.

Agata to kup mi ze 3 szt, też jesteś booooska
AgataP 10:42, 27 cze 2016

ZieloneWrota napisał(a)
Co do wyjazdu do Magdy to mnie nie będzie mam imieniny mamy, szkoda ale nie ma tego złego, buziaki

Dobra to podjadę do Ciebie daleko nie mam, przy okazji zajrzę do Bożenki też Zośka chciała ryby znowu karmić, a najlepiej tą wielką różowymi fasolkami