Witam, ja już po cichutku podglądam twój wątek, dziękuję za odwiedziny, również zostaję u ciebie i zmagań c.d., buziaki miłego dnia, do zobaczenia gdzieś .
Dzień doberek, miło mi niezmiernie gościć ciebie w moich skromnych progach, ja również miło spędzam czas w twoim ogrodzie , mam nadzieję że spotkamy się również w realu, buziaki
Lato w pełni, skoro juz jeżówki i pysznogłówki....ciepło to wszystko na raz kwitnie, szkoda tylko ze tak sucho, podlewam, ale rachunków za wode nie otwieram...
Pozdrawiam!
Witaj Małgosiu, na dziś plan wykonałam próba kanciki wykonana, rowerowa wycieczka zaliczona, trawa skoszona, a ja wykończona, mam nadzieję że deszcz popada i wyręczy mnie z podlewania tak jak wczoraj miła niespodzianka, i mecz można było obejrzeć, a i zapomniałam o nie jeszcze dom do sprzątnięcia i właśnie tel, był od eMa prosi o obiadek, i tak w koło macieju, ale jutro już weekend, pozdrawiam. Ps. myślami cię ściągnęłam byłam chwilkę temu u ciebie nie zostawiłam śladu ale kwitnąco u ciebie. Do zobaczyska u Nikity.