Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od początku

Od początku

ZieloneWrota 22:11, 30 cze 2016

Efffa napisał(a)
jest dobrze, ja przy chipsach jestem

Ewelinko to i to nie zdrowe, ale w takiej sytuacji wszystko nam wybaczone .
Wendy79 00:43, 01 lip 2016

Cóż, kolejna pracowita Agata z Łódzkiego mi się trafiła Skoro prześledziłam od pierwszej strony tzn, że mnie wciągnęło i zostanę. Ściskam
ZieloneWrota 08:29, 01 lip 2016

Wendy79 napisał(a)
Cóż, kolejna pracowita Agata z Łódzkiego mi się trafiła Skoro prześledziłam od pierwszej strony tzn, że mnie wciągnęło i zostanę. Ściskam

Witam, ja już po cichutku podglądam twój wątek, dziękuję za odwiedziny, również zostaję u ciebie i zmagań c.d., buziaki miłego dnia, do zobaczenia gdzieś .
AgataP 09:22, 01 lip 2016

Agata mam Ci naparstnice wsadzić do doniczek, czy będziesz sadzić od razu?
bo nie wiem jak je zabrać...
ZieloneWrota 09:25, 01 lip 2016

AgataP napisał(a)
Agata mam Ci naparstnice wsadzić do doniczek, czy będziesz sadzić od razu?
bo nie wiem jak je zabrać...

Do doniczek poproszę
Zana 10:48, 01 lip 2016

Agatko, dzień dobry u Ciebie. Czasami zaglądam do Ciebie po cichutku, bo fajne klimaty pokazujesz.
ZieloneWrota 15:09, 01 lip 2016

Zana napisał(a)
Agatko, dzień dobry u Ciebie. Czasami zaglądam do Ciebie po cichutku, bo fajne klimaty pokazujesz.

Dzień doberek, miło mi niezmiernie gościć ciebie w moich skromnych progach, ja również miło spędzam czas w twoim ogrodzie , mam nadzieję że spotkamy się również w realu, buziaki
Margarete 16:03, 01 lip 2016

Lato w pełni, skoro juz jeżówki i pysznogłówki....ciepło to wszystko na raz kwitnie, szkoda tylko ze tak sucho, podlewam, ale rachunków za wode nie otwieram...
Pozdrawiam!
ZieloneWrota 16:15, 01 lip 2016

Margarete napisał(a)
Lato w pełni, skoro juz jeżówki i pysznogłówki....ciepło to wszystko na raz kwitnie, szkoda tylko ze tak sucho, podlewam, ale rachunków za wode nie otwieram...
Pozdrawiam!

Witaj Małgosiu, na dziś plan wykonałam próba kanciki wykonana, rowerowa wycieczka zaliczona, trawa skoszona, a ja wykończona, mam nadzieję że deszcz popada i wyręczy mnie z podlewania tak jak wczoraj miła niespodzianka, i mecz można było obejrzeć, a i zapomniałam o nie jeszcze dom do sprzątnięcia i właśnie tel, był od eMa prosi o obiadek, i tak w koło macieju, ale jutro już weekend, pozdrawiam. Ps. myślami cię ściągnęłam byłam chwilkę temu u ciebie nie zostawiłam śladu ale kwitnąco u ciebie. Do zobaczyska u Nikity.
marzena 22:31, 01 lip 2016

witaj, pięknie Ci rośliny kwitną !
mnie w koncu też zakwitł oleander...