Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od początku

Od początku

ZieloneWrota 07:57, 28 cze 2016

Monka napisał(a)
Witam,
Przybiegłam do Ciebie z innego wątku , tego z pergolą , podczytuję i nie piszę ha, ha przeczytałam od dechy do dechy super dom i praca włożona w ogród u mnie wszystko w powijakach, ale chyba będę mogła opowiedzieć osobiście, bo też wybieram się do Nikity

Witaj, super jeśli moje plany nie ulegną zmianie, choć póki co nic tego nie zapowiada widzimy się u Nikity i gadu gadu, buziaki miłego dnia, pozdrawiam
Tarnina 14:06, 28 cze 2016

Oczywiście musiałam wpaść z rewizytą i muszę chyba zostać tu dłużej... uwielbiam takie wątki... może dlatego, że przypominają mi nasze zmagania.. u ciebie się już cudnie zrobiło... podoba mi się, że nawet takie miejsce jak kosz na śmieci u ciebie jest ślicznie zaaranżowane... mnóstwo wspaniałej pracy, która się opłaciła...
ZieloneWrota 14:24, 28 cze 2016

Tarnina napisał(a)
Oczywiście musiałam wpaść z rewizytą i muszę chyba zostać tu dłużej... uwielbiam takie wątki... może dlatego, że przypominają mi nasze zmagania.. u ciebie się już cudnie zrobiło... podoba mi się, że nawet takie miejsce jak kosz na śmieci u ciebie jest ślicznie zaaranżowane... mnóstwo wspaniałej pracy, która się opłaciła...

, buziaki, u ciebie i tak zostaję na dłużej i podglądam, więc nie zostawiaj mnie na długo w napięciu.
Efffa 17:34, 30 cze 2016

Ja tez uwielbiam takie wątki jak Twój, nie przeczytałam wszystkiego, ale bardzo miło mi u Ciebie przebywa sie
ZieloneWrota 18:06, 30 cze 2016

Efffa napisał(a)
Ja tez uwielbiam takie wątki jak Twój, nie przeczytałam wszystkiego, ale bardzo miło mi u Ciebie przebywa sie

Dziękuję za odwiedziny, i vice versa , buziaki
ZieloneWrota 19:27, 30 cze 2016

W końcu pada, będzie można elegancko z piwkiem meczyk obejrzeć , pozdrawiam Polska biało-czerwoni.
AgataP 20:32, 30 cze 2016

ZieloneWrota napisał(a)
W końcu pada, będzie można elegancko z piwkiem meczyk obejrzeć , pozdrawiam Polska biało-czerwoni.

My zdążyliśmy grila myknąć, piwko już w dłoni
anna_t 20:50, 30 cze 2016

u mnie też burza aż telewizor nie działał ale na mecz się naprawił
POLSKA GOLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZieloneWrota 22:03, 30 cze 2016

No i jak dziewczynki nie jest żle, ale grożnie, jeszcze jedno piwko i kolejny gol dla Polska biało-czerwoni
Efffa 22:04, 30 cze 2016

jest dobrze, ja przy chipsach jestem