Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród zmyślony

Ogród zmyślony

Pszczelarnia 23:42, 18 paź 2011

Sebku to nie jest takie proste. Ja mam sznurek i miarkę, i nie idzie mi w ogóle (pomysł z deską u Babci Jasi genialny). Mnie zawsze dobrze plamy wychodzą a czasami trzeba równo. Oj to jest problem. Ogromny.
monteverde 23:44, 18 paź 2011

Myszorku , kwiatuszek na 100 kę i lecę czytać u Ciebie dalej , bo jakieś duże zmiany nastąpiły ?
monteverde 00:26, 19 paź 2011

No chyba św. Antoniego we śnie za nogi trzymałaś Myszorku, jak ślicznie się nagle u Ciebie zrobiło, cud jakiś czy co? Brat razem ze mną całą relację czytał(ponad 10 stron) i były tylko echy i ochy, na tak wspaniałą, dokładną pracę całej ekipy teraz tylko jak Danusia napisała "tiry z roślinami" i będzie miodzio czego Wam życzę, dobranoc
myszorek 06:55, 19 paź 2011

Pszczelarnia napisał(a)
Sebku to nie jest takie proste. Ja mam sznurek i miarkę, i nie idzie mi w ogóle (pomysł z deską u Babci Jasi genialny). Mnie zawsze dobrze plamy wychodzą a czasami trzeba równo. Oj to jest problem. Ogromny.

wiem, o czym mówisz
myszorek 06:58, 19 paź 2011

monteverde napisał(a)
No chyba św. Antoniego we śnie za nogi trzymałaś Myszorku, jak ślicznie się nagle u Ciebie zrobiło, cud jakiś czy co? Brat razem ze mną całą relację czytał(ponad 10 stron) i były tylko echy i ochy, na tak wspaniałą, dokładną pracę całej ekipy teraz tylko jak Danusia napisała "tiry z roślinami" i będzie miodzio czego Wam życzę, dobranoc

Dziękuję ślicznie za ulubionego zielonego

Jak trzeba to i całą zimę Wszystkich Świętych za nogi będę trzymała, ale nie wiem, czy oni się takimi rzeczami zajmują. No może Franciszka się uda przekonać, on tak kochał przyrodę.Może namówię go, że mój ogród będzie dobrym schronieniem dla zwierząt i pojedziemy po te dwa tiry roślin, choćby i taczką
ell 07:10, 19 paź 2011

Jutro rano pewnie oglądnę kolejny odcinek z serii "Wielkie Danusiowe Rewolucje". Wszystkie odcinki WDR wciągają maksymalnie. Wczoraj tak się zasiedziałam, że Olka spóźniła się do szkoły.

A tu coś na 100-teczkę
anula_wn 07:22, 19 paź 2011

Madzia, będzie dobrze! grunt to zacząć i mieć plan a roślinki sie znajdą
Agnes 07:57, 19 paź 2011

Myszorku różyczka dla Ciebie z okazji seteczki Pozdrawiam

ana_art 08:09, 19 paź 2011

Myszorku po pierwsze gratulacje z okazji seteczki, a po drugie PIĘKNIE tam u Ciebie się zrobiło. Jestem ciekawa gdzie te bukszpany będą... och ciekawość mnie zżera
kaprys 09:03, 19 paź 2011

Dla mnie bomba ten podjazd i zwykłe płyty betonowe a taki efekt. Czekam na dalszy ciąg serialu i aż się wiercę na krześle z niecierpliwości co będzie działo się dalej. Niech się chowają w kąt wszystkie seriale telewizyjne.