Widzę, że prace budowlane postępują naprzód, rabatka fajna uwielbiam symetrię) choć nie zawsze mi wychodzi a z tą świecznicą to może szkoda, że nie zakupiłaś fajnie by wyglądały ciemne listki a do tego kwitnie
No Dominiko droga zachciało się na takim terenie budować, to trzeba teraz kombinować
Tulipany chcę sadzić na rabatkach przed domem. Wiem, że wolą słońce, ale może jakoś dadzą radę
Najprawdopodobniej będzie tak: Green Star na tle cisów, flaming flag na tle skrzypu, a Queen od Night na tle ściany pomiędzy cisami i skrzypem. Pewnie będę je sadzić pasami, ale jak, to pewnie wyjdzie przy sadzeniu
Jak tylko dorwę te purrisimy, albo exotic emperor w L. to pewnie dokupię i wtedy pomieszam je z Green star, ale póki ich nie mam to się nie zastanawiam
Świecznicę zawsze można dosadzić ale na razie pozwolę się rozrosnąć temu co wsadzone. Teraz muszę powoli myśleć o szkielecie ogrodu. A właściwie myśleć to już niewiele trzeba, bo znalezione kórniki w dobrej cenie. Jak tylko się murki zdążą zrobić w odpowiednim czasie to trzeba kupować i sadzić.
.
A i z najnowszych wieści, to zarezerwowałam sobie 3 graby fastigiata i czekają już na mnie, aż je odbiorę