Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Rojodziejowa na wygwizdowie wojuje z gliną

Rojodziejowa na wygwizdowie wojuje z gliną

Elka 22:01, 24 wrz 2016

Asia rabata z runianką po prostu powala. Murów Ci zazdroszę - pozytywnie
Pozdrawiam gorąco
Rojodziejowa 22:55, 24 wrz 2016

anna_t napisał(a)
Asia super
z runianki każdą gałązkę ktora nie ma pączków utnij i do ziemi

Czyli mogłam jeszcze bardziej pociachać
Rojodziejowa 22:57, 24 wrz 2016

Elka napisał(a)
Asia rabata z runianką po prostu powala. Murów Ci zazdroszę - pozytywnie
Pozdrawiam gorąco

Cieszę się Elka, ze tak piszesz. A mury już mnie bardzo cieszą choć do konca jeszcze trochę roboty
hindsight 15:17, 25 wrz 2016

Ależ u ciebie budowle!

Skrzyp mi się bardzo spodobał. Przyznam, że myślałam o nim do mojego żwirowca, bo tam wilgotno, ale przeraza mnie jego ekspansywność.

No i nie mogę nie wspomnieć o rysunku. Zachwycił mnie. Niestety nie mam takich talentów.

Gdzie chcesz sadzić tulipany? Mount Tacoma bym nie kupowała. To te peoniowe, pewnie będą problemy z odradzaniem się w kolejnych sezonach.

Najlepsze z grupy fosteriana, czyli purissima i mój hit exotic emperor.
kerii 16:22, 25 wrz 2016

Widzę, że prace budowlane postępują naprzód, rabatka fajna uwielbiam symetrię) choć nie zawsze mi wychodzi a z tą świecznicą to może szkoda, że nie zakupiłaś fajnie by wyglądały ciemne listki a do tego kwitnie
Rojodziejowa 21:56, 25 wrz 2016

hindsight napisał(a)
Ależ u ciebie budowle!

Skrzyp mi się bardzo spodobał. Przyznam, że myślałam o nim do mojego żwirowca, bo tam wilgotno, ale przeraza mnie jego ekspansywność.

No i nie mogę nie wspomnieć o rysunku. Zachwycił mnie. Niestety nie mam takich talentów.

Gdzie chcesz sadzić tulipany? Mount Tacoma bym nie kupowała. To te peoniowe, pewnie będą problemy z odradzaniem się w kolejnych sezonach.

Najlepsze z grupy fosteriana, czyli purissima i mój hit exotic emperor.

No Dominiko droga zachciało się na takim terenie budować, to trzeba teraz kombinować
Tulipany chcę sadzić na rabatkach przed domem. Wiem, że wolą słońce, ale może jakoś dadzą radę
Najprawdopodobniej będzie tak: Green Star na tle cisów, flaming flag na tle skrzypu, a Queen od Night na tle ściany pomiędzy cisami i skrzypem. Pewnie będę je sadzić pasami, ale jak, to pewnie wyjdzie przy sadzeniu

Jak tylko dorwę te purrisimy, albo exotic emperor w L. to pewnie dokupię i wtedy pomieszam je z Green star, ale póki ich nie mam to się nie zastanawiam
Rojodziejowa 22:00, 25 wrz 2016

kerii napisał(a)
Widzę, że prace budowlane postępują naprzód, rabatka fajna uwielbiam symetrię) choć nie zawsze mi wychodzi a z tą świecznicą to może szkoda, że nie zakupiłaś fajnie by wyglądały ciemne listki a do tego kwitnie

Świecznicę zawsze można dosadzić ale na razie pozwolę się rozrosnąć temu co wsadzone. Teraz muszę powoli myśleć o szkielecie ogrodu. A właściwie myśleć to już niewiele trzeba, bo znalezione kórniki w dobrej cenie. Jak tylko się murki zdążą zrobić w odpowiednim czasie to trzeba kupować i sadzić.

.

A i z najnowszych wieści, to zarezerwowałam sobie 3 graby fastigiata i czekają już na mnie, aż je odbiorę
Monka 08:56, 26 wrz 2016

Rojodziejowa napisał(a)

Świecznicę zawsze można dosadzić ale na razie pozwolę się rozrosnąć temu co wsadzone. Teraz muszę powoli myśleć o szkielecie ogrodu. A właściwie myśleć to już niewiele trzeba, bo znalezione kórniki w dobrej cenie. Jak tylko się murki zdążą zrobić w odpowiednim czasie to trzeba kupować i sadzić.

.

A i z najnowszych wieści, to zarezerwowałam sobie 3 graby fastigiata i czekają już na mnie, aż je odbiorę

Asia graby masz szczepione czy nie ? i gdzie je sadzisz ? a jaka cena bo też się przymierzam
AniMa 09:09, 26 wrz 2016

Efektywny weekend, bardzo ładna ta runianka...czekam na całość, cykniętą od fronu
anbu 09:54, 26 wrz 2016

Rojodziejowa napisał(a)

WOW!