Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Rojodziejowa na wygwizdowie wojuje z gliną

Rojodziejowa na wygwizdowie wojuje z gliną

MagdaLenka 12:31, 30 lip 2026

No i jak tu nie skisnąć z zazdrości po takich zdjęciach, gdy u mnie na 24 krzaki dopiero jeden pomidor dojrzał, a 3 kolejne dopiero zaczynają się wybarwiać...
Judith 13:00, 30 lip 2026

Asia, wspaniałe zbiory! Jadłabym bez opamiętania
Rojodziejowa 13:00, 30 lip 2026

To wszystko ze szklarni, na zewnątrz tylko koktailówki dojrzały.

Poszerzanko in progress. A razie najmniejszy prostokącik. Wyląduje tu Lichfield Angel. Wylatują stąd Polestar. Może je do donic wsadzę na razie nie mam pomysłu, gdzie je wcisnąć. Nie mają się tu za dobrze.
MartaCho 13:51, 30 lip 2026

Jest wakacyjny power, jak widzę, jest
antracyt 09:39, 31 lip 2026

MagdaLenka napisał(a)
No i jak tu nie skisnąć z zazdrości po takich zdjęciach, gdy u mnie na 24 krzaki dopiero jeden pomidor dojrzał, a 3 kolejne dopiero zaczynają się wybarwiać...

Powinnam to samo napisać Z tym, że u mnie tylko 1 grono na koktajlówce poza szklarnią złapało kolor - w szklarni cały czas zielono. Chociaż, może powinnam już spróbować Green Tiger?

Asia, czyżby upałów u Ciebie nie było? Mnie by teraz nikt do poszerzania rabat nie zmusił, ale na zdjęcia efektu końcowego Twoich prac z chęcią poczekam

Ewa777 21:33, 31 lip 2026

Piękne masz te nowe różyczki i maja bardzo ciekawe nazwy. Pomidorki obrodziły
Gosialuk 12:29, 01 sie 2026

Asia jesteś już kolekcjonerką różaną. Ale u ciebie dobrze się mają, to się nie dziwię, że chcesz więcej.
Ja w lecie, to praktycznie tylko powój wyrywam i koszę. Te temperatury mnie dobijają. Nie ma mowy o szykowaniu nowych rabat. Z sadzeniem roślin też kłopot przy tych upałach. Rozumiem, że ty akurat wykorzystujesz na maxa wakacyjny czas.
Zbiory bardzo obfite. Pochwal się co powstało z takiej ilości pomidorów.
UrsaMaior 14:44, 01 sie 2026

Ooo poszerzanko to zawsze dobra decyzja