Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Rojodziejowa na wygwizdowie wojuje z gliną

Rojodziejowa na wygwizdowie wojuje z gliną

Rojodziejowa 13:18, 05 paź 2016

kasja83 napisał(a)
Baaaaardzo fajne lampy!!Skrobnij no co o nich na priv

Skrobnę wieczorkiem
Rojodziejowa 13:18, 05 paź 2016

anbu napisał(a)

Ekstra!

Rojodziejowa 13:20, 05 paź 2016

BasiaLT napisał(a)
I światłość nastała Cudnie się ta lampa prezentuje

Cieszę się, że się podoba
Rojodziejowa 13:23, 05 paź 2016

evel napisał(a)

Podglądam (oczywiście po cichu) wiele wątków na tym forum już od dawna, ale przy tych lampach zdecydowałam się odezwać, no i oczywiście się przywitać.
Mam takie same (wys 80 cm), tylko na razie leżą w garażu i czekają na wolny czas ema.
W jaki sposób je mocowałaś? Do jakiejś kostki czy do czegoś innego?

Witm Cie evel serdecznie!
Na razie są na kostce, ale planuję je zamontować na kotwie metalowej. Jak dotrę dziś do domu po wszystkich "atrakcjach" to opisze dokładniej
Rojodziejowa 14:53, 05 paź 2016

beata_m napisał(a)
Hej Asienko ja juz Cie tyle razy w watkach widziałam i czytałam, już dawno ochote miałam wpaść do Ciebie a jeszcze widzę, że Ty z małopolski!!!! zerknełam tylko na ostatnie zdjęcia ... wow!!! Na pewno w wolnej chwili wpadne obejrzec ogrodek od poczatku teraz moje dwa stworki przedszkolne chore :/ wiec z czasem licho
pozdrawiam cieplo

ale jak zerknelam na poczatek to kurcze chyba juz bylam u Ciebie ale to zaraz na samym poczateczku wiec mam sporo do nadrobienia

Beatko sąsiadko męczyłam Cie o szkółki w okolicy kiedyś

Nie ma u mnie wiele do oglądania, ale mam nadzieję, ze to się wkrótce zmieni
Też mam dwa stworki przedszkolne, wiec mamy cos wspólnego. Tyle, ze moje na szczęście zdrowe.
Rojodziejowa 17:12, 05 paź 2016

evel mam chwilkę więc piszę. Wykombinowałam tak, że kupimy kotwy wbijane regulowane, do których przykręcimy kostkę, a do tej kostki lampy. Wiem, że sposób kombinowany, ale chyba najbardziej możliwy do realizacji Wydaje mi się, że tak zamontowana lampa będzie się dobrze trzymać.

beata_m 17:35, 05 paź 2016

Rojodziejowa napisał(a)

Beatko sąsiadko męczyłam Cie o szkółki w okolicy kiedyś

Nie ma u mnie wiele do oglądania, ale mam nadzieję, ze to się wkrótce zmieni
Też mam dwa stworki przedszkolne, wiec mamy cos wspólnego. Tyle, ze moje na szczęście zdrowe.

Asia jak zerknałem na początek i przeczytałam, że Gnojnik to pokojarzyłam za chwilke proszę Cię jak zobaczyłam murek, który tworzycie i lampiszony (w których od razu się od razu się zakochałam jeśli mogę prosić o nazwę to będę przewdzieczna) to mi tu nie gadaj, że do oglądania nic nie ma jak tylko wieczorem znajdę chwilkę to z chęcią się pogapię
Rojodziejowa 17:40, 05 paź 2016

beata_m napisał(a)

Asia jak zerknałem na początek i przeczytałam, że Gnojnik to pokojarzyłam za chwilke proszę Cię jak zobaczyłam murek, który tworzycie i lampiszony (w których od razu się od razu się zakochałam jeśli mogę prosić o nazwę to będę przewdzieczna) to mi tu nie gadaj, że do oglądania nic nie ma jak tylko wieczorem znajdę chwilkę to z chęcią się pogapię

To są ledowe lampy "Form" firmy SU-MA. Na priv wyślę Ci sklep gdzie kupowałam. Przyszły szybko i nie znalazłam nigdzie taniej
nawigatorka 18:25, 05 paź 2016

Rojodziejowa napisał(a)
evel mam chwilkę więc piszę. Wykombinowałam tak, że kupimy kotwy wbijane regulowane, do których przykręcimy kostkę, a do tej kostki lampy. Wiem, że sposób kombinowany, ale chyba najbardziej możliwy do realizacji Wydaje mi się, że tak zamontowana lampa będzie się dobrze trzymać.

ja ziemne reflektory mam przymocowane też do kostek betonowych a te Zakopane.ale Twój sposób przy wyższych lampach też super
Rojodziejowa 18:44, 05 paź 2016

nawigatorka napisał(a)
ja ziemne reflektory mam przymocowane też do kostek betonowych a te Zakopane.ale Twój sposób przy wyższych lampach też super

Tymczasowo są na kostkach, ale mimo, że zakopane to przy tej wysokości mam obawy, bo te kostki to tylko ziemia po bokach trzyma.