Dzięki, podsunę pomysł emowi
Ja mu wymyśliłam, że ręczną wiertnicą zrobimy odwiert na 50 cm, zalejemy betonem i nie wiem co dalej...
Chyba zrobimy tak jak Ty, czyli na razie tymczasowo, a jak lokalizacja się sprawdzi to zrobimy bardziej profesjonalnie.
Ja już mam tak zabetonowane krawężniki przy tych rabatach, ze nie chcę tam widzieć więcej żadnego betonu. Ale taka opcja też byla, tylko teściu myślał zalać jakąś rurę pcv betonem i do tego przykręcić
kotwa sie sprawdzi Asi, ja mam dwa słupki od placu zabaw niezabetonowane tylko na kotwach (oczywiście ciut większych i głębszych)!!! Trzymają się póki co nienagannie. Tylko dwa bo od tej części co modernizowaliśmy tego roku. I cieszę się, że przejrzałam całość! Rabata pod oknami wyszła niezwykle nowocześnie i bardzo elegancko i bardzo się fajnie u Ciebie czyta
A już nie mówię jak wczoraj wołałam eMa żeby zerknął na Twoje rysunki! Zakochałam się ... i będę natrętnie podglądać
już nie mówiąc o tym, że od pewnego odcinka "Mai w ogrodzie" cały czas myślę o klonie tatarskim jako drzewku przy tarasie do powtórzenia rzecz jasna w innej części ogrodu a u Ciebie proszę są i też mam runiankę pod cisami
Beatka normalnie co zdanie, to mi się micha bardziej cieszy Czyli dobrze myślę, że dla takich kotw moje lampy to pikuś.
Fajnie, że uważasz, że rabata wyszła nowocześnie. Bardzo bałam się przedobrzyć.
Oby ogród wyszedł tak, jak mam to w głowie i na rysunkach
Oczywiście zapraszam do podglądania
Hej Asia śliczna rabata pod oknami a lampy rewelka podglądam skarpę u Ciebie bo w przyszłym roku muszę zacząć coś z moją robić bo em się buntuje z koszeniem W runiance zakochana jestem będzie na muszę ją jeszcze gdzieś posadzić u mnie