Ja na mojej 12 pozycyjnej liście prac na wiosne mam wpisane 2 rabaty do zrobienia.Skoro sa na liście to pewnie zrobię Teraz już nie mam siły na nowe fronty robót . Nie wiem tylko co na nich posadzic i pewnie zgłosze sie po pomoc do Was
Moje Młode jak miało obsesję i bało się samo zostawać w domu to nie miał innego wyjścia jak ze mną w ogrodzie robił. Dostawał kawałek grządki, łopatki, grabki i tworzył
Mimo wszystko fajne to były czasy ,co dziewczyny? Mojemu wystarczyło lampke zostawić włączoną,zeby pozwolił do kina wyjść Ogrodu jeszcze nie mieliśmy więc tego tematu nie przerabialiśmy. Teraz to już pomoc w pracach ogrodowych muszę twardo negocjować
Moja młodsza nie wyspana dziś,a spać nie śpi w dzień. Jak zje to zabiorę ja to szmaragdy posadzę
Właśnie rysuje sobie przyszła rabatę Gosia- starsza nie usnie sama,każdy wieczór spędzam z nią lub ewentualnie mąż jak już młodsza ulula kiedyś z tego wyrosną, a my będziemy tęsknić do tych chwil
Oj będziemy ,będziemy Ja już czasem tęsknię bo mój już dorosły choć mieszka z nami więc jakby nadal dziecko, hi,hi
A tak z innej beczki: chciałam superfosfatem podlać nowe nasadzenia, żeby łatwiej się przyjęły i okazuje się,że on się nie rozpuszcza w wodzie! no chyba nie było mnie na tej lekcji chemii...o siarce to wiem ,ale z tym to co mam zrobić ,żeby podziałał?
No ja właśnie tez o trawach myslę Ciagle mi mało.A pomyśleć,że kiedyś ich nie lubiłam i nie chciałam w ogrodzie!
Myslałam o śmiałku darniowym w połaczeniu z molinią ED i czyms kolorowym..może werbena niska albo jeżówki?Bo to część rabaty na słońcu. A w części zblizającej sie do strefy półcienia śmiałek z tawułkami i jasnymi hostami.Jak myślicie, pasuje to do siebie? Obie części będą połączone kołem żwirowym pod lezaki
Dużo bedziesz miała do obsadzenia?
Ja właśnie też kiedyś traw nie lubiłam, jezowek też...ale już lubię werbeny nie znam. Tak mało roślin znam :/ koniecznie muszę zapisywać
Nie pomogę, chemia rolna to moja ogromna piętą achillesowa zdane, ale nie było to w sumie po studiach nigdy potrzebne