Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród pod lasem

Mój ogród pod lasem

malgol 17:46, 02 paź 2016

Rozchodnik Matrona i turzyca ceglasta

a tu z wrzosami

i plan dalszy i moje brzozy smeciuchy
kerii 18:19, 02 paź 2016

Witam u Ciebie z drugiego końca Polski
Hostowisko fajne a jak się w przyszłym roku rozrośnie będzie zajefajne)
A hosty sadziłaś z doniczki kupne czy swoje rozsadzałaś? Ja mam do rozsadzenia i się waham czy jeszcze teraz czy poczekać do wiosny.

Problem z brzozami też mi nie obcy mam dwie i pełno liści, gałązek a na wiosnę cały taras i balkon żółty. Podobno w każdym ogrodzie powinna być choć jedna brzoza więc mimo, że smieciuch niech sobie jest

Jeszcze wspomnę o piwniczce piękna gdyby nie to, że moja kamieniem obłożona odgapiła bym od Ciebie z cegły. Z resztą nie tylko piwniczkę masz się czym chwalić

Zana 18:25, 02 paź 2016

Gośka, kurde, przez tyłek Cię trzeba lać. Takie masz cudne szerokie kadry a tak mało pokazujesz. No przecież to ostatnie zdjęcie no to, no to.... no to już nic nie powiem, bo pęknę z zazdrości na te miskanty.
Juzia 18:45, 02 paź 2016

Zana napisał(a)
Gośka, kurde, przez tyłek Cię trzeba lać. Takie masz cudne szerokie kadry a tak mało pokazujesz.

Popieram!
malgol 20:31, 02 paź 2016

Anula, Juzia ja tak trochę zgapiam od innych bo dopiero się uczę pokazywać ogród i jak inni pokazują mniejsze kadry to ja też Ale postaram się poprawic w tym roku Miskanty się udały to fakt. Nawet Zebrinus zaczyna się kocic
UrsaMaior 20:34, 02 paź 2016

Oszaleć można, najpierw Jola, teraz Ty, no gdzie nie wejdę to oszaleć można! Takie z Was koleżanki noo...;D
malgol 20:38, 02 paź 2016

Jola witam Cię u siebie i cieszę się że się spodobało Hostowisko pod sosna powstało z moich roslinek. Podzieliam w sumie 2 szt Patriota na...14 młodych a z 1 szt tych bialych Christmasow powstały 4 nowe Rozsadzaj teraz, wiosna będą już cieszyć

Co do brzoz to ponoć należy się do nich przytulac...może ich jednak nie wytne skoro wszystkie odmiany smieca...
Nett 20:38, 02 paź 2016

Pięknie Gosia u Ciebie. Długo masz u siebie te trawy, że takie duże są?
malgol 20:42, 02 paź 2016

Anula, tak koniecznie chciałam te twoje tawulki Vision in red tylko nie wiedzialam gdzie i z czym je posadzić. W końcu wpadł mi do głowy ten zestaw. Musiałam co prawda przeorganizowac pół ogrodu, dokonać operacji( kilku) na żywych organizmach...i rosną wśród Patrotow i Christmasow sama jestem ciekawa efektu w przyszłym roku
malgol 21:15, 02 paź 2016

Nett napisał(a)
Pięknie Gosia u Ciebie. Długo masz u siebie te trawy, że takie duże są?

Anetko, moje trawy już chyba 3 lata mają, może 4?