Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród pod lasem

Mój ogród pod lasem

malgol 13:24, 22 gru 2016

Wszystkim mnie odwiedzającym a także nieodwiedzającym forumowiczom oraz gospodarzom portalu życze zdrowych , spokojnych Świat Bożego Narodzenia i radości oraz satysfakcji z Naszych ogrodów w Nowym Roku
Nett 14:02, 22 gru 2016

Gosiu dużo szczęścia i radości na Święta i w Nadchodzącym Roku.
11:56, 30 gru 2016
przejrzałam wizytówke,przepiekny ogród,tak myślę,że widziałam go w jakimś czasopiśmie ogrodniczym,chyba ,że sie mylę

jeden z tych pieknych takich naturalnych ogrodów,który śmiało mógłby mnie zainspirować w moich poczynaniach

będę zaglądać,tymczasm pozdrowienia Noworoczne zostawiam
przepraszam,z miejsca,gdzie pisze komputer mi czasem dubluje
jw

Marza mi sie tak piekne jak u Ciebie hortensje pilkowane Blue bird w zeszlym roku zakupilam trzy sadzonki ale niestety na razie nie zakwitly czy jest jakas recepta na sukces czy tez mam po prostu cierpliwie czekac ?
Marga 13:56, 02 sty 2017

Gosiu, pomyślności i szczęścia w Nowym 2017 Roku
UrsaMaior 15:10, 02 sty 2017

Halo halo, koleżanko! Jak tam w nowym roku?
malgol 08:38, 03 sty 2017

MiloslawaIwaniecPlizga napisał(a)
jw

Marza mi sie tak piekne jak u Ciebie hortensje pilkowane Blue bird w zeszlym roku zakupilam trzy sadzonki ale niestety na razie nie zakwitly czy jest jakas recepta na sukces czy tez mam po prostu cierpliwie czekac ?

Witam Cie u siebie i cieszę się ,że Ci się podoba Masz rację, mogłas widzieć mój ogród w czasopiśmie " Mój Piękny ogród" Jakimś cudem zdobyłam pierwszą nagrodę
A co do hortensji Blue bird to według mnie kwitna niezawodnie pod warunkiem,że nie przemarzną i nie są wiosną przycinane( jak ogrodowe).Może w Twoim regionie są ostre zimy i przymarzają jej pąki wytwarzane pod koniec lata?
malgol 08:42, 03 sty 2017

Marga, Iza- wszystkiego najwspanialszego w Nowym Roku Fajnie,że jesteście
Ja dopiero wróciłam dzisiaj do pracy po urlopie...z nadzieją ,że tu odpocznę! Miałam gości przez 10 dni( zagranicznych) więc tak intensywnych Świąt jeszcze nie miałam Fajnie było ,ale baaardzo wyczerpująco, uff
kasja83 07:57, 04 sty 2017

Halo!Witam się w Nowym Roku!i macham śnieżnie