Au nas dzisiaj słoneczko prześwitywało i było całkiem, całkiem przyjemnie.
Macham Kamciu przedwiosennie
Noooo, nareszcie wyszło szydło... itd.. Zawsze Cię podejrzewałam, ze masz ukrytych nader interesujących przodków. No dobra, w tym przypadku nie Ty lecz eM, ale to przecież prawie to samo. Kurde, że też taki pech. A moglibyście opływać w to i owo, pysznić się splendorem po przodku. No cóż, pewien niespełniony malarz pokrzyżował życie milionom.
Noooo...
Aj nie marudź, powstałaś właśnie z kolan. Czas na jakiś program "plus"
No zegar słoneczny piękny masz, i postument do niego tyż piękny. Jest się z czego cieszyć
Będę relacjonować. No hałasu trochę niestety jest, ale my staramy się go używać naprawdę bardzo oszczędnie. W sezonie eM ze dwa razy ścieżki odkurzył. To chwila moment. A jesienią to ja nawet lubię grabiami sobie pomachać.
Miałam swego czasu werbenę, wysiała się niemiłosiernie. Akurat musiałam jej się z tego miejsca pozbyć. Wyrwałam wszystko bardzo solidnie. A siewki jeszcze w kolejnym sezonie wychodziły. To chyba nie musisz się martwić.
Mnie się te rzeźby średnio podobają. Miał jakieś upodobanie do Atlasów i innych mięśniaków. Wdzięcznych dam wyrzeźbił niewiele. Robił jakieś rzeźby do ogrodu Zaremby, tego, któremu ponoć Gorgonowa zamordowała żonę.Ale zdjęć rzeźb brak. Zachowały się tylko zdjęcia towarzystwa na łonie trawy. Frywolne.
Zaczęłam realizować program 60+. Wkrótce potem padłam. No i się podnoszę. Realizacja takich programów, to nie bajka.