Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

KasiaW76 08:23, 09 cze 2016

Anula teraz gruz to pikus przy betonowym plocie 2,3 metra na wprost okien kuchennych jaki musial u mnie powstac.... Niestety szwagier zalozyl firme i mam nieproszonych gapiow, a raczej mialam. Siedze obecnie i czytam o tym co moge zrobic i co posadzic na takim plocie aby nie straszyl szaeoscia i wielkoscia

Ciagle cos... ehhh
Zana 08:24, 09 cze 2016

I takie trochę inne obrazki:

KasiaW76 08:25, 09 cze 2016

kukliki faktycznie slodziutkie. Widze, ze ciagle dzialasz nie marnujac czas. Masz piekna dzialeczke widze po tym fragmencie z przedostatnich zdjec
Zana 08:27, 09 cze 2016

Dominika11 napisał(a)
widzę, że się dzieje u Ciebie, nie obijasz się - fajnie to wyglada
zastanawiam się tylko czy czasem nie za gesto, ale może tylko złudzenie

Domi, no właśnie na zdjęciach to tak wygląda, że już jest gęsto, ale to złudzenie. Rozchodniki sadziłam co 50 cm (mam nadzieję, że nie za gęsto). Tam jest jeszcze sporo wolnego miejsca, najlepsze byłoby zdjęcie z góry, ale wiadomo trudno o takie
KasiaW76 08:29, 09 cze 2016

Zana napisał(a)

Domi, no właśnie na zdjęciach to tak wygląda, że już jest gęsto, ale to złudzenie. Rozchodniki sadziłam co 50 cm (mam nadzieję, że nie za gęsto). Tam jest jeszcze sporo wolnego miejsca, najlepsze byłoby zdjęcie z góry, ale wiadomo trudno o takie

z drabiny albo brzozy dasz rade
Zana 08:29, 09 cze 2016

KasiaW76 napisał(a)
Anula teraz gruz to pikus przy betonowym plocie 2,3 metra na wprost okien kuchennych jaki musial u mnie powstac.... Niestety szwagier zalozyl firme i mam nieproszonych gapiow, a raczej mialam. Siedze obecnie i czytam o tym co moge zrobic i co posadzic na takim plocie aby nie straszyl szaeoscia i wielkoscia

Ciagle cos... ehhh

Jęknę tylko: aaaaaaaaaaaaa!!! Współczuję serdecznie.
Kukliki słodziutkie, to fakt. Mają malutkie, ale przeurocze te kwiatuszki.

No tak, na drabinę mogę wleźć I to zrobię, a co
anbu 08:30, 09 cze 2016

Anula fajna ta nowa rabata będzie A co buk Ci nie rośnie? One (buki) podobno długo myślą zanim ruszą :/ i chyba mogę to potwierdzić niestety ..
Zana 08:32, 09 cze 2016

Aniu no buk biedny, bo mały a na dodatek przesadzany już czwarty raz, więc nie ma mu się bidakowi co dziwić. Ale już mu obiecałam, że z tego miejsca go nie ruszę. Może w przyszłym roku ruszy z kopytka
Dominika11 08:35, 09 cze 2016

Zana napisał(a)

to jak tylko złudzenie to będzie git
KasiaW76 08:35, 09 cze 2016

Zana napisał(a)

Jęknę tylko: aaaaaaaaaaaaa!!! Współczuję serdecznie.
Kukliki słodziutkie, to fakt. Mają malutkie, ale przeurocze te kwiatuszki.

No tak, na drabinę mogę wleźć I to zrobię, a co

yhy już to widze jak robisz zdjecie z drabiny. Zrob selfie sobie przy okazji na dowod, ze ponioslo cie na wysokosci