AgataBC
11:04, 09 cze 2016

Ten kuklik przypomina mi tego mojego "Mai Tai". Jeśli chodzi o towarzystwo dla niego to ja go mam przed Matroną- rozchodnikiem. Z jednej strony kuklik przekwitnie zanim rozchodnik podrośnie, ale później pewnie liści nawet zza rozchodnika nie będzie widać. No chyba, że tak sobie zaplanowałaś. Jak daleko jest linia rozchodników od kuklików?
Ze swej strony dodam, że liście kuklika jeszcze sporo podrosną. Ta roślinka nie jest aż tak mała. U mnie się już na ścieżkę wylewa. Ale i tak rozchodnik ją przerośnie. Choć widzę, że masz tego z jasnymi liśćmi -one są ciut mniejsze. Ale i tak większe od kuklika.
Wiosną będzie trochę na odwrót-kuklik będzie już duży a rozchodniki ledwo z ziemi będzie widać. Ale potem role się zmieniają. U mnie tak było i jest.
Ale ciesz się, że prace popchnięte
u mnie dziś chłód i chmury-idealnie do pielenia ale mam lenia i nie idę. Może pod wieczór.
Ze swej strony dodam, że liście kuklika jeszcze sporo podrosną. Ta roślinka nie jest aż tak mała. U mnie się już na ścieżkę wylewa. Ale i tak rozchodnik ją przerośnie. Choć widzę, że masz tego z jasnymi liśćmi -one są ciut mniejsze. Ale i tak większe od kuklika.
Wiosną będzie trochę na odwrót-kuklik będzie już duży a rozchodniki ledwo z ziemi będzie widać. Ale potem role się zmieniają. U mnie tak było i jest.
Ale ciesz się, że prace popchnięte