Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

Psiamama 11:56, 18 cze 2016

Jak dobrze rozpoznałam hakony na balkonie to super duże fajnie sadzonki. U mnie śpiewają 35 zł za taką... się podłamałam.
Psiamama 21:48, 19 cze 2016

Anula a co to? Dziś mojego serialu nie nadają???
jolanka 09:03, 20 cze 2016

Ania, u mnie po wichurze prądu było długo brak, trochę roślin połamanych, ale generalnie OK, u innych było gorzej, a u Ciebie?

Za to w nagrodę tulipanowiec po raz pierwszy zakwitł , wszystkim sie chwalę bo cudny jest
MirellaB 09:15, 20 cze 2016

Zaglądam, bo myślałam, że jakieś fotki ogrodowe z weekendu wstawisz?
LyraBea 09:20, 20 cze 2016

Przyszłam o poranku do Twojego ogrodu, bo kojarzy mi się z enklawą spokoju, światłem rozproszonym, półcieniem, promieniami słońca, przebijającymi się przez zieleń. U mnie tego brakuje i wiele lat upłynie, zanim się zacznę rozkoszować cieniem własnych drzew. Mam nadzieje, że u Ciebie załamanie pogody szkód nie poczyniło. Koniecznie daj znać, jak u Ciebie po weekendzie.
Zana 09:44, 20 cze 2016

Kochani zarobiona jestem, nie mam czasu Wam nawet odpowiedzieć. Jeszcze na dodatek dzisiaj lecę po południu do Wiednia (ale służbowo). Fotki będą we środę. Skrótowo: rudera nie poddała się wichurze, trwa nienaruszona. Bałam się o Nigry, ale stoją dzielnie. Za to my w piątek byliśmy akurat w samochodzie w centrum Warszawy w samym epicentrum zawieruchy. Zakwitła Munstead Wood i mnie zachwyciła. Buziam Was wszystkich i na razie
uziemiona 10:53, 20 cze 2016

Nadrobiłam zaległości z przyjemnością, bo takie artystyczne zdjęcia Aniu robisz! Jak skończę ogród (kiedy?), to zaproszę Cię na sesję. Pięknie komponujesz rabaty i jeszcze je tak obfocisz, że szczęki zebrać nie moglam.
Małe CO na balkonie niezłe, chociaż wiem, że gdy jest miejscówka gotowa, to sadzenie idzie piorunem. No tylko ta miejscówa....

Munstead Wood też mnie zachwyciła i na pewno dokupię kilka.
A jak rabata z Lavender Ice. Uprasza się o fotki.
anbu 11:01, 20 cze 2016

Aniu ależ masz balkon fajny
To czekamy na foty do środy i ani dnia dłużej! Zrozumiano?
jazzy 19:09, 20 cze 2016

Macham! I czekam!
Zana 06:51, 22 cze 2016

Kochani wróćiłam!. Fotek z ostatniego weekendu mam sporo, nie wiem od czego zacząć. Posadziłam zakupy z Pęchcina, balkon troszkę się przerzedził, ale za to dojechały róże Novalis i jeszcze sobie przed wyjazdem zamówiłam małe co nieco, więc znowu będzie dżungla. A tu upały u nas zapowiadają i znowu busz będzie stał na balkonie i czekał.

No to zaczynamy z fotkami. Na początek ta wyczekiwana Munstead Wood, dwa krzaczki posadzone przed rzeźbą, te bratki trochę mnie irytują, ale niech sobie na razie jeszcze rosną: