Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

AsiaK_Z 08:08, 17 cze 2016

Tak, tylko Aniu, jak wywieziesz to całe dobro na działkę, będzie Ci się echo na balkonie rozchodzić
Miłego dnia
07_Rene 09:46, 17 cze 2016

Ale masz busz na balkonie U mnie też tak doniczki stoją i czekają, ale nie w takich ilościach
Kawa 09:55, 17 cze 2016

ooo ile sadzonek
super że masz gdzie to wszystko trzymać
ANNA1976 10:45, 17 cze 2016

Zana napisał(a)
A tak wygląda mój ustrojony balkon, 59 sadzonek do wywiezienia:

Ło matko ile sadzenia będzie
Aniu zajrzyj do mnie proszę - może coś doradzisz
Sylvana 11:41, 17 cze 2016

Nie musisz jeździć do ogrodu, bo masz go już w domu
Kasia_CS 15:05, 17 cze 2016

Zana napisał(a)
Ale rozumiem, że chodzi o kocię co trawę bezczelnie pożera?

Ototo
inka74 22:36, 17 cze 2016

Ania jedziesz jutro na działkę? U mnie strasznie wieje. Bardzo dużo drzew powalonych po drodze widziałam. Jedno z korzeniami. Bardzo dorodna brzoza i pół lipy takiej z 8 metrów się odłamało. Ten zabytek u ciebie mógł pofrunąć. Byle tylko nie do ciebie na rabatki.
L00zak 23:02, 17 cze 2016

Ładny arsenał masz
Będzie się działo
Kacha123 23:10, 17 cze 2016

Ale masz dobra na balkonie Jak to wszystko trafi na miejscówki, to będzie WOW!
Zana 23:36, 17 cze 2016

Mirelka, sporo traw na balkonie nazbierałam i teraz trzeba je chronić przed kotami. A te małe szkodniki tylko czekają na to, kiedy otwiera się drzwi balkonowe i pierwsze są przy trawach.

Mateusz witam u mnie (bo chyba wcześniej nie byłeś?). Dziękuję i cieszę się, że Ci się fotki podobają.

Iwonka no cóż, często jest coś za coś niestety. Ale kanalizacja ważna jest. Na działkę jedziemy jutro rano, też się zastanawiam co zastaniemy na miejscu. Boję się o Nigry, bo one jeszcze niestabilne były. No i rudera...

Zoja balkon ma prawie 12 metrów kwadratowych. Sporo może zmieścić. Jutro małą część zabieram, a dla reszty musze przygotować miejsce. No proszę i dzięki mnie znowu będziesz siać. Ja myślę, że listopadowe sianie u Ciebie całkiem prawdopodobne jest!

Kasia dzięki. Jak znalazł info na jutro potrzebne.

Aga kurka wodna, tłok to chyba mało powiedziane. Sadzić to bym z przyjemnością posadziła, ale najgorsze jest to, że najpierw muszę te miejsca przygotować. A tego nie znoszę robić. Znowu będą taczki piachu do wywiezienia, a eM nie chce w tym zakresie współpracować. Ale ma też uzasadnione argumenty zdrowotne. No i tzw. klops! Coś mus wymyśleć.
Stoją tam trawki hakone Aureola, All Gold, carex montana, zawilce wielkokwiatowe, trzcinniki, szałwie, biedna róża Pilgrim i sama nie wiem co jeszcze

Dominika, no ja myślę, że kto jak kto, ale Ty możesz mnie w ty szaleństwie zrozumieć.