Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

jolanka 20:04, 27 mar 2017

Zana napisał(a)
Dziewczyny, o poradę teraz poproszę.

Co myślicie o takiej wodnej ozdóbce - stanęłaby przy tarasie w otoczeniu róż. Nie jest wysoka, ma 76 cm wysokości i 55 cm średnicy na górze. Mnie się bardzo podoba, ale mam wątpliwości czy stylem, charakterem pasuje do mojego ogródka. Jak na razie nie pasuje mi do naszej chałupki, ale chałupkę lada moment obrośnie winobluszcz trójklapowy i zrobi się trochę bardziej romantycznie, a okropne zielone obramowania okienne muszę wymienić na inne.
Doradźcie please

https://pl.pinterest.com/pin/565412928204012100/

Mnie pasowałoby albo: ten dzban - to na pierwszym miejscu albo taka fontanna.
masz "damę" to powinno być coś klasycznego
BKosimkArt 20:04, 27 mar 2017

Nawet jeśli do domku nie pasuje to do damy na pewno!! Świetny pomysł
inka74 20:05, 27 mar 2017

Ciurkadełko jest idealnie w stylu panny. Ponieważ ona do twojego ogródka bardzo pasuje - zgrany duet będzie. Jest też w stylu ławeczki. Nie wiem tylko czy przy tarasie bezpośrednio powinna być. Planujesz po prawo w stronę plotu sąsiada tam gdzie róże i przywrotnik czy zamiast palbina? 70 cm to niska jest. Z jakimi różami ją chcesz?
inka74 20:14, 27 mar 2017

http://pin.it/QwYSwFb

Ta mi się jeszcze z twoich zapisanych podoba. Prostsza w formie ale kamienna.
Juzia 20:29, 27 mar 2017

Oj...moje klimaty
Bardzo mi się podobują!!!
Zana 21:15, 27 mar 2017

Jolanka ale jaki dzban??? "Taka fontanna" to ta co ją zapodałam?

Basiu dziękuję za głos, szczególnie że na tak

Iwonka będzie przy tarasie, bardziej w kierunku wyeksmitowanego już palibina. Zamiast palibina, w powiększonym kole będą dwa niskie miskanty i róże: Herzogin Christiana, Schone Maid, Pashmina, Heidi Klum, plus jakieś jeszcze niskie trawki. Jak to wszystko wyjdzie to zobaczymy. Ta zapinowana przez Ciebie też mi się nader podoba, ale gdzie taką kupić? Ta, którą zapodałam jest do kupienia i też jest kamienna.

Juzia bardzo very thx
jolanka 21:28, 27 mar 2017

Zana napisał(a)
Jolanka ale jaki dzban??? "Taka fontanna" to ta co ją zapodałam?

Basiu dziękuję za głos, szczególnie że na tak

Iwonka będzie przy tarasie, bardziej w kierunku wyeksmitowanego już palibina. Zamiast palibina, w powiększonym kole będą dwa niskie miskanty i róże: Herzogin Christiana, Schone Maid, Pashmina, Heidi Klum, plus jakieś jeszcze niskie trawki. Jak to wszystko wyjdzie to zobaczymy. Ta zapinowana przez Ciebie też mi się nader podoba, ale gdzie taką kupić? Ta, którą zapodałam jest do kupienia i też jest kamienna.

Juzia bardzo very thx

tak, ten dzban, ktory zapodałaś Ale ta, którą podala Iwonka tez jest świetna, pasuje
babka 21:51, 27 mar 2017

To jest gdzieś jeszcze jakiś dzban ?? bo ja widze tylko fontannę, notabene bardzo ładną !
Myślę, że ładnie się wpisze w Twój ogród. Paprocie, hosty, róże ... idealnie.
To tak wg mnie
Panna będzie zachwycona
Zana 22:00, 27 mar 2017

No właśnie z tym dzbanem to Jolanka tu coś namieszała, bo ja żadnego dzbana nie zapodawałam. I się zastanawiam czy ona pisząc dzban ma na myśli tę fontannę, czy też coś innego. Niby wyjaśniła, ale ja dalej nie rozumiem
Monia81 22:02, 27 mar 2017

Aniu, ale ja dzban też widzę, aż się uhahałam