Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

Anda 14:08, 29 mar 2017

Macham i cicho siedze
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Kawa 14:12, 29 mar 2017

Ania\
pośmiałam się z dzbana/ fontanny
boi dalej-nie wiem o co chodzi

a to wychodzące mi wygląda na szafirki
tulucy 19:04, 29 mar 2017

Potem usunę, to zdjęcia poglądowe - moje szafirki
Starsze, klasyczne bez odmiany

I nowe fioletowe - dość długo myślałam, że w jakimś otępieniu i pomroczności posadziłam tulipany w tym miejscu

Monia81 19:53, 29 mar 2017

Aniu zajrzyj, może coś podpowiesz
Zana 21:59, 29 mar 2017

Poganiałam trochę po innych wątkach, swój zaniedbałam, a tu ruch jak w ulu

Ola, no właśnie! A jak się zmysłu projektanta nie ma, to się goni cały czas króliczka. I zabawa trwa

Ania/Anka_ no też nie wiem jakim cudem, u mnie się otwiera za każdym razem fontanna. Kasia napisała wyjaśnienie, może to taka przyczyna.

Ewa/Bacowa chociaż Ty jako jedna z nielicznych dzbana nie dojrzałaś. A o fontannie co myślisz? Wiem, że Ty w bardziej nowoczesne klimaty idziesz, ale...
Zana 22:08, 29 mar 2017

Basia no jakaś cholera nadała ten dzban i się taaakie zamieszanie zrobiło

Agatka wielki buziak.

Mirelka ma być fontanna. A ustawiona to ona jest na razie w mojej wyobraźni.

Juzia pompkę to raczej gdzie indziej szukaj.

Natalka dziękuję za pozytywny głos

Danusia no wypisałam elaboracik, ale to moje subiektywne odczucia. Jak coś skorzystasz to dobrze, jak nie to... ja się nigdy nie obrażam. Forum jest po to, żeby się dzielić swoimi spostrzeżeniami/sugestiami, a czy je ktoś uwzględni to już inna sprawa. Bo przecież każdy ma inne postrzeganie swojego ogrodu. No i dane miejsce w rzeczywistości często jednak inaczej wygląda niż na zdjęciu. Po prostu zdjęcie pokazuje jakiś wycinek i na nim się najczęściej skupiamy.

Zana 22:14, 29 mar 2017

Kasia może to i jest przyczyna całego zamieszania, ale u innych takie nieporozumienia chyba się nie zdarzają. Może ja coś nie tak zrobiłam.

Aurelia dziękuję za wizytę i oczywiście zapraszam. Z rewizytą już byłam

Ania/chagall hosty dziękują. Po poradę jak najbardziej zapraszam, jeśli będę umiała to oczywiście pomogę

Zana 22:20, 29 mar 2017

Ewa a czemu cicho siedzisz? O fontannie (tudzieś o jakimś dzbanie) dyskusja się przetoczyła, to możesz się wypowiedzieć. Nawet jak jesteś na "nie".

Kamila no i widzisz jakie się tu ja..ja zrobiły z fontanną i dzbanem. I zamiast tzw. merytorycznej dyskusji roztrząsałyśmy o co właściwie chodzi.

Łucja dzięki za fotki. A te moje to wyglądają trochę chyba jak Twoje na pierwszej fotce (tylko moje jeszcze małe). Też mają takie wąskie pionowe listki. Usuwać nie musisz, mam prezencik

Monika byłam, dyskusję i pomysł huśtawek śledzę
jazzy 00:35, 30 mar 2017

Hehe, "wodna ozdóbka" tudzież fontanna bardzo mi się widzi w Twoim ogrodzie.
Rzeczywiście do gołej panny idealnie by nawiązała
Ja też ostatnio przemyśliwuję temat wody u mnie. Ale to melodia przyszłości...

Wiesz, zazdroszczę Ci takiego klimatu w ogrodzie.
bacowa 06:57, 30 mar 2017

Anulka, co wybierzesz, dzban czy fontanna to będzie dobrze. Woda to zawsze fajny element ogrodu. Będę śledzić rozwój sytuacji.Jak to mówi mój szef :"mam na ciebie oko".
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies