Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

babka 22:06, 27 mar 2017

A może chodziło o ten pitos ?? https://pl.pinterest.com/pin/544372673690749819/

Zaproponowana przez jolanke bardzo ładna fontanna ale to bardziej do mojego ogrodu by mi pasiła. Twoja chyba lepiej z laską się zgra
inka74 22:11, 27 mar 2017

Pytanie z serii głupich. U ciebie na taras wchodzi się po 1-2 schodkach. Będzie ją widać?

Anula, tak po zastanowieniu to ja chyba nie potrafię sobie jej tam wyobrazić. Dodatkowo te róże co wymieniłaś są bardzo różne i formą i wielkością i kolorem. Heidi mikrus. Pashmina i Schone już nie do końca. HC nie znam totalnie.

Chyba wzięłabym pudelko o podobnej wielkości co ta fontanna i pobiegałabym z nim po rabatach.
Zana 22:13, 27 mar 2017

Dżizas dziewczyny, gdzie Wy ten dzban widzicie????

Monika przyznaj się

Ola - pierwszy raz na oczy widzę ten pin
Monia81 22:18, 27 mar 2017

Aniu jak otwieram to to jest trzecia fotka w pierwszym rzędzie - fotka dzbanka-wazonu no bardziej. Kurczaczki zwidy może jednakchyba czas do łóżka
babka 22:26, 27 mar 2017

No ja też dzbana nie widzę. W pinie zapodanym przez Ciebie Aniu jest tylko ta fontanna. Na stronce zapodanej przez jolankę jest więcej fotek i tam m.innymi widze ten pitos
Mniejsza z tym, fontanna mi się bardzo podoba jednak nie potrafię jej sobie umiejscowić
Zana 22:29, 27 mar 2017

Iwonka, jest tylko jeden stopień, niski, na szerokość destki (chyba 15 cm). Te róże nie są zaplanowane razem w tzw. "kupie". Mnie samej trudno to sobie wyobrazić jak to się zgra. Chciałabym, żeby mi coś wyszło żebym nie musiała przesadzać, ale obawiam się, że tak to się u mnie nie da. Wyobraźnia sobie, a życie potem sobie.
Zana 22:33, 27 mar 2017

Monika zaczynam mieć wątpliwości, czy Wam się otwiera na pewno to co chciałam, żeby się otworzyło

Ola dajesz nadzieję, że jednak nie jestem ułomna w zapodawaniu pinów. Nie szkodzi, że nie potrafisz jej sobie umiejscowić -> ewentualnie będę albo przestawiać w inne miejsce fontanne, albo przesadzać rośliny, jak mi się to nie skomponuje. Na razie chodzi mi o charakter samej fontanny.
babka 22:42, 27 mar 2017

Trzeba by mieć zmysł projektanta przestrzeni ogrodowej by wiedzieć gdzie i z czym i jak ustawić detale dekoracyjne. A tak trzeba bedzie biegać z różami, paprociami i fontannami Ale bez tego wszystkiego nie byłoby zabawy a to o to własnie chodzi
babka 00:45, 28 mar 2017

Zapomniałam wspomnieć, że te liscie wychodzące z ziemi wyglądają mi na szafirki. Napewno to kwestia odmiany. Cebulica inaczej startuje.
anka_ 07:45, 28 mar 2017

Zana napisał(a)
Dżizas dziewczyny, gdzie Wy ten dzban widzicie????

Ola - pierwszy raz na oczy widzę ten pin

Anulko w twoim poście z 18:58, 27 mar 2017 , edytowany o 19:26, 27 mar 2017, pin załączony raz pokazywał fontannę, a raz dzban (taki jak pokazała Ola) Nie wiem jakim cudem....
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies