Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

dominika_ 09:26, 10 sie 2017

Anulka też mam takiego rudzielca, tylko troszkę mniejszy póki co
mrokasia 09:28, 10 sie 2017

Rzeczywiście Anula, straaaasznie nudno u Ciebie. Pokazałabyś jakiegoś ślimaka bez skorupy albo inną gadzinę .
MirellaB 09:32, 10 sie 2017

Róża Lemon Rokoko bardzo ładna. Lubię ostatnio zielone kolory kwiatów

Novalis u mnie też kilka kwiatków i krzak nie specjalnie się rozrósł od czasu sadzenia wiosną.

Fajny koteczek
natka098 12:27, 10 sie 2017

Twój ogród jest moim nr 1. Są ładne i ładniejsze ale Twój ma to coś do czego wzdycham. A jednocześnie rozkładam ręce i nie potrafię zgapić. Bo nigdy takich drzew się nie doczekam które dadzą taki klimat.
BKosimkArt 13:03, 10 sie 2017

E tam przereklamowana! Elegancka i trochę niesamowita... bo zielone kwiaty nie są bardzo popularne.
Kasia_CS 15:59, 10 sie 2017

Ostatnio doszłam do wniosku, ze moją różanke bez sensu skomponowalam, ale pojęcia nie miałam o kolorze kwiatów na żywca i jest taka trochę nudna w całości.. trochę będę na niej przesadzac, bo powiekszylam i bardziej kompaktowe roze pójdą bliżej brzegu. U Ciebie to ma jakoś ręce i nogi a zurawkami sie nie przejmuj na dłuższą metę wydają mi się wymagające, bo chyba z wiekiem brzydną.. mówię to ja, ze stanem posiadania sztuk dwie, z czego tylko jedna jest u mnie drugi sezon
kasja83 07:27, 11 sie 2017

mrokasia napisał(a)
Rzeczywiście Anula, straaaasznie nudno u Ciebie. Pokazałabyś jakiegoś ślimaka bez skorupy albo inną gadzinę .

O właśnie...
lindsay80 13:03, 12 sie 2017

Zana napisał(a)
Obrazki, ciągle to samo, nuuuuuda

Nie grzesz kobieto, że nuda - napatrzeć się nie mogę na te fotki! Cudnie, cudnie po prostu!
Zana 12:55, 13 sie 2017

Iwonka byłam wczoraj na działce i Heidi nadal zdrowa. Zresztą inne róże też. Jedynie Minerva zaczyna się już plamić.

Monika rudego kocurka przygarnęłam w ubiegłym roku. Na terenie naszej firmy jakaś dzika kotka się okociła i jak zobaczyłam tego słodkiego rudzielca to od razu wiedziałam, że będzie mój. Niezły z niego rozrabiaka jest. Niestety cały czas żyje w wojnie z naszą starszą kocicą, a właściwie to chyba jest odwrotnie. Kocica cały czas wojuje z rudym Florkiem.

Makusia czyli to taki kot pod hasłem "dobro wspólne"

Jolanka wiesz, na zdjęciach to czasami różnie wygląda. Trochę niefajnie, że po rozwinięciu środeczek ma czarny.

Mrokasia U Ciebie to pięknych kotów dostatek. A wczoraj chciałam jakąś gadzinę obiektywem upolować, no ale nie udało się, nic nie znalazłam. Na pocieszenie powiem Ci, że kret rozpoczął już swoją krecią działalność i jest pierwszy kopiec na trawniku.

Sporobolusy zaczęły kwitnąć:

Zana 13:14, 13 sie 2017

Tereniu Heidi mam pierwszy rok, na razie zdrowa.

Dominika a Twój rudzielec też jest ciekawsko-wścibsko-wszędobylski? Bo nasz we wszystko wtrąca swój koci nosek

Mirelka moje Novalisy są z ubiegłego roku, ale w tym roku jakoś też niespecjalnie się rozrastają. Liczyłam szczerze mówiąc na spore krzewy a one po pierwszym kwitnieniu zatrzymały się i chyba mi już w tym roku nie zrobią wielkiej niespodzianki.

Natalka ha, cały czas powtarzam, że gdyby nie ta zielona ściana drzew, to mój ogród wcale by się niczym specjalnie nie wyróżniał. To one faktycznie dają pewien klimat. Dziękuję Ci za tak miłe słowa, ale nr 1 to zbyt wysoka lokata dlamnie.

Old Port i Lavender Ice