Zana
19:00, 30 paź 2017
Kasia_CS no niestety widoków na znaczącą poprawę funkcjonowania szkolnego mojego młodego na razie nie widać, choć ciut lepiej jest. No ale nie chwalmy dnia przed zachodem słońca. Jednak nadal potrzebne jest moje duże zaangażowanie.
Iza Ursa no tak całkiem to się nie odetnę, coś tam czasami skrobnę
.
Kasya ooo nieee Kochana, na razie jestem z róż uleczona
. Nie przesądzam, że na wieki wieków, ale na razie muszę przetestować czy te co posadziłam będą chciały rosnąć w tym miejscu, bo może się okazać, że tam jednak trochę za mało słońca. Tak więc żadnych nowych róż na razie nie planuję.
Ania no ja nie wiem co tym jeżówkom się w główkach pomerdało, ale Green Jewel też jeszcze troszkę nowych pąków miały i ewidentnie zbierały się do kwitnienia.
Ewa/Anda panny absolutnie nie będę likwidować. Zlikwiduję wyspę a panna będzie przeniesiona, jeszcze nie wiem gdzie, choć pewien wstępny pomysł mam. Ale to dopiero za dwa lata, więc jeszcze wiele się może zmienić.
Iza Ursa no tak całkiem to się nie odetnę, coś tam czasami skrobnę

Kasya ooo nieee Kochana, na razie jestem z róż uleczona

Ania no ja nie wiem co tym jeżówkom się w główkach pomerdało, ale Green Jewel też jeszcze troszkę nowych pąków miały i ewidentnie zbierały się do kwitnienia.
Ewa/Anda panny absolutnie nie będę likwidować. Zlikwiduję wyspę a panna będzie przeniesiona, jeszcze nie wiem gdzie, choć pewien wstępny pomysł mam. Ale to dopiero za dwa lata, więc jeszcze wiele się może zmienić.