Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

Sylvana 08:33, 03 paź 2017

Z tego co pamiętam, to tam jest problem ze słońcem.
Teraz sobie pomyślałam, że właściwie na chol..rę Ci potrzebne zimozielone...i tak ich nie oglądasz....chyba....
Pomysł Ewy z paprociami jest fajny...może zawilce do tego a na wiosnę cebulowe do cienia????
Paprocie z carexami chyba by dobrze się zgrały????
Orliki chyba też dają radę w cieniu, tylko trzeba je wsadzić pomiędzy coś, bo liście potem brzydną.
inka74 11:05, 03 paź 2017

Ja jestem za różami (są odmiany, które dadzą radę w półcieniu od Austina a tam nie jest tylko sam cień) plus do tego trawy w górnej części przy magnolii. Aniu kochanie, nie obraź się, wiem, że to sentymentalne drzewo ale ta magnolia już prosi się o wymianę. Słabo kwitnie, na żywo wygląda na półuschniętą ;( a rzeźba jest cudna i unikalna. Dałabym tu nową magnolię lub drzewo, które kwitnie. Rzeźba jest romantyczna i dla mnie podobnie jak dla Marzenki wymaga takiej oprawy - zwiewnej, lekkiej, pachnącej.
Makusia 11:29, 03 paź 2017

Ale ja Wam zazdraszczam, że Wy tak intensywnie i twórczo myśleć potraficie! Ja mam taką zniżkę, że ledwo mam siłę brodę na rękach opierać...
malgol 09:03, 04 paź 2017

Zana napisał(a)
Gosia jak dobrze żeś się o Jordana upomniała! Przeczytałam w ciągu dnia z telefonu no i poszłam go dla Ciebie sfocić. Ogólnie koloru nie zmienia za bardzo, wygląda tak:

Czemu mówisz,że się nie przebarwia? Piękne ma rumieńce przecież Mój to nadal cały zielony Sfoce jutro bo ostatnio weny ogrodowej nie mam i omijam ogród łukiem.
Nadrobiłam wątek,ale nie zauważyłam czy poradziłaś sobie z tymi kropkami i mrówkami na Jordanie. Ustaliłas co to za dziadostwo?
asiak 20:23, 15 paź 2017

A gdzie się Aniu podziewamy?
kasja83 09:19, 16 paź 2017

Hop hop...wszyscy jakby poznikali z O.
Monia81 11:19, 17 paź 2017

Anulka stuk, puk... pozdrówka zostawiam i buziole
Kasia_CS 11:00, 22 paź 2017

Ania wędruje po wątkach a u siebie cichosza Fajnie było Cię w końcu na żywca poznać
Zana 11:35, 22 paź 2017

Dziewczyny Kochane. Wywołujecie mnie tu do tablicy a ja tak potwornie nie mam czasu. Zdjęcia jakieś są i czekają na luzy, ale horyzont wolnego czasu daaaaleeeeko.
Kasieńko też się cieszę z poznania Ciebie, tak uroczej osóbki.

Cmokam wszystkich i obiecuję, że się postaram.
tulucy 11:45, 22 paź 2017

Czas to jakiś potwornie deficytowy towar nikt go nie ma, wszyscy by chcieli