Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

paulina_ns 06:40, 12 wrz 2018

No teraz to ja rozumie stęskniłam się za Twoim ogrodem tylko co ja mam teraz napisać? Że jest pięknie, ślicznie... Nie to już nudne się zrobiło miłego dnia Aniu
April 06:49, 12 wrz 2018

Ależ ty masz dar dziewczyno, wsiadam na rower i jadę szukać tych urokliwych miejsc, które sfotografowałaś Bajka.
Już ja ci nie odpuszczę, każdą porę dnia i roku będziesz musiała u mnie uwiecznić Niech mi zazdroszczą takiego sąsiedztwa.
Chyba zacznę odkładać na aparat fotograficzny, bo nauczycielkę już mam na oku

ps. Dumam teraz gdzie posadzić naparstnice od ciebie. Chyba zapomniałam podziękować. Buziak
Johanka77 07:36, 12 wrz 2018

Pani fotograf! No pięknie!
U Ciebie ślicznie.

April liczę, że Twój wątek znów ożyje...
Swoją drogą zaskoczyło mnie to, co napisałaś o blokadzie.
Ja coraz bardziej zaczynam narzekać na brak technologiczne tego forum. Mnie ewidentnie różnych funkcjonalności brakuje

I nie chodzi tu wcale o to, żeby z forum zrobić FB czy ig. Nie!
Tylko żeby się łatwiej pisało, łatwiej albo w ogóle wyszukiwało, przegladało zdjęcia z funkcją podglądu, tak, aby były większe na ekranie i można je strzałkami zmieniać... Niestety, jedyna wyszukiwarką tu jest Toszka, która wpada do Ciebie w razie problemu i pisze, zajrzyj tu czy tu, to znajdziesz odpowiedź
Ja przyszłam tu z muratora i od razu poczułam cofnięcie się w czasie
Może admin poczyta i weźmie pod uwagę, że Państwo Ogrodnicy podążają za technologią.

A póki co April czekamy na podpis ja bym chciała u Ciebie powstawiać uśmiechy!
Johanka77 07:49, 12 wrz 2018

Zana napisał(a)
Kurcze, miałam Wasze wątki poodwiedzać, ale się zapatrzyłam na film w tv.

To ja się tu położę i poleżę sobie...
I pośpię jeszcze troszkę... hmmm...
Anda 08:04, 12 wrz 2018

Pochodziłam sobie po ogrodzie razem z Tobą, w deszczu i w promieniach słońca obejrzałam Twoje „cyki” Pięknie masz, a Dieter śliczny, mimo tego paskudnego imienia
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
April 08:05, 12 wrz 2018

Asiu, chwilowo nie planuję zakładać wątku, nie żebym się wstydziła ogrodu, ma kilka ładnych miejsc, choć ogólnie wymaga ogromnej pracy. Czasowo nie jestem w stanie się zaangażować. A prowadzenie wątku wymaga w miarę systematyczności. Nie założę wątku i nie zniknę bo to brak szacunku dla odwiedzających. Już pokazywałam swój ogród na innym forum ale z braku czasu, zaprzestałam.
Może od czasu do czasu, Anula mnie odwiedzi i coś cyknie i gościnnie pokaże

Wracając do uśmieszków, blokada konta trwała bardzo krótko. Zorientowałam się że zrobiłam coś niezgodnie z regulaminem i szybko zostałam odblokowana, wiec swobodnie mogę pisać. W dziale technicznym jest wyjaśnienie dlaczego nie można wstawiać skomplikowanych, ruchomych emotikonów. Chodzi o niezaśmiecanie przestrzeni, forum ma być bardziej merytoryczne. I ja to rozumiem, tylko nie wiedziałam.
Myślę, że jeżeli masz jakieś pomysły i uwagi, to zawsze możesz bezpośrednio napisać do Admina, a on odpowie jakie są techniczne możliwości wdrożenia tego na forum.

AnnaCh 08:34, 12 wrz 2018

Ania, pięknie
A lustro na ścianie ekstra, dodaje bardzo klimatu
anbu 08:35, 12 wrz 2018

Anulko pooglądałam fotki i w Twoim ogrodzie jak zwykle czarująco
lojalna_ 10:07, 12 wrz 2018

Dziś przekroczylam u Ciebie wszelki limit siedzenia w ogrodzie. Tez bym chciała tak fotki robić ....i tak jak dziewczyny czuje niedosyt . Mega jest ❤

Ta hosta jest śliczna i tak się ukwiecila. Moja zielona hacone podobna do Twojej może to ta odmiana ciągle próbują ja zdiagnozować.
Kawa 10:35, 12 wrz 2018

śliczne "cyki" Anuś
i wcale nie widać ze robisz zdjęcia tym samym roślinom za każdym razem wyglądają inaczej