Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

Zana 21:12, 10 wrz 2018

A na koniec wizyty u April jeden ze strażników ogrodu, przeeeepiękny (mimo, że ma srogą minę):

April, baardzo Ci dziękuję za zaproszenie.
Masz PRZEPIĘKNY ogród. Byłam wczoraj tak oszołomiona, chciałam zrobić zdjęcia i nie do końca wszystko "zarejestrowałam". Nie wszystko udało się sfocić, bo akurat brak słońca, albo światło padało nie tak jak powinno. Ale z pewnością jeszcze się nawzajem poodwiedzamy.
eVka 21:16, 10 wrz 2018

Matko jakie ujęcia! Chciałabym, żebyś kiedyś mój ogród sfotogragowała. Przekaż koleżance gratulacje i wyrazy zachwytu. Stworzyła wspaniały ogród.
eVka 21:17, 10 wrz 2018

Zana napisał(a)
A na koniec wizyty u April jeden ze strażników ogrodu, przeeeepiękny (mimo, że ma srogą minę):

April, baardzo Ci dziękuję za zaproszenie.
Masz PRZEPIĘKNY ogród. Byłam wczoraj tak oszołomiona, chciałam zrobić zdjęcia i nie do końca wszystko "zarejestrowałam". Nie wszystko udało się sfocić, bo akurat brak słońca, albo światło padało nie tak jak powinno. Ale z pewnością jeszcze się nawzajem poodwiedzamy.

Genialny kot! Ale ma minę
asiak 21:19, 10 wrz 2018

Kot prześliczny, ogród oczywiście też
Gosiek33 21:19, 10 wrz 2018

To tak właściwie.... mowę mi odjęło.
Rozumiem, że April ma przepiękny ogród, ale zdjęcia Twoje to mistrzostwo tworzenia klimatu

anafalis z green jewel, może też się pokuszę, tylko na twoim zdjęciu jeżówki jakoś wysokie się wydają, u mnie bardziej przysadziste
Mary 21:20, 10 wrz 2018

Zana napisał(a)

Też takiego chcę. Szkoda, że April nie jest moją sąsiadką.
mrokasia 21:21, 10 wrz 2018

To ja po obejrzeniu fot ogrodu April tylko zapytam czemu ona swojego wątku nie założy tylko tak się tajniaczy?
Mmmmm, fajny ten ogród....
Gruszka_na_w... 21:24, 10 wrz 2018

Może byś tak została obwoźnym fotografem forum?
Każdy ogród miały przepiękną wizytówkę.
Piękne zdjęcia (lubię poniedziałki, bo wtedy jest ich więcej).
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Zana 21:31, 10 wrz 2018

Haniu stan tegoroczny w zasadzie pokrywa się ze stanem ubiegłorocznym, no potwory jeszcze bardziej podrosły. Stawiam, że w przyszłym roku to już na pewno wyjdą z tej rabaty.
Nową porcję wrażeń dostarczyłam

Kasiu aż tak bardzo się tym słońcem nie przejmuj, one z pewnością dadzą radę z większą ilością dosłonecznienia, może trzeba będzie ciut więcej podlewać. Moje sadzonki wcale nie były duże, a w następnym roku sporawo przybrały.
eVka 21:32, 10 wrz 2018

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Może byś tak została obwoźnym fotografem forum?
Każdy ogród miały przepiękną wizytówkę.
Piękne zdjęcia (lubię poniedziałki, bo wtedy jest ich więcej).

JESTEM ZA!!!