Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

Kasia_CS 21:34, 10 wrz 2018

UUuu, nie nie... April jest przywoływana do porządku - marsz zakładać wątek!! Pierwsze foty by Anula już masz

A ja mam dostać tego trzcinnika krótkowłosego... ale jednego tylko, a w sumie i tak nie wiem, gdzie go wsadzę Ale te fotki utwierdzają mnie w przekonaniu, że to przepiękna trawa. Molinia z tymi wiechami niczym kropelki na pajęczynce zjawiskowa
Zana 21:44, 10 wrz 2018

Ewa no coś Ty, nie poznasz ogrodu. A tak serio, to jak będę we Wrocku, to masz jak w banku. A że niedawno byłam to chyba długo nie będę.
Myślę, że April sama przeczyta zachwyty

Asia kocurek tej rasy to moje marzenie od dawna, no ale mam dwa dachowce, też kochane.

Gosia ja nie tworzę klimatu, ja go tylko utrwalam na zdjęciach. U mnie Green Jewel są też wysokie, tak ze 70 cm mają.

Marysiu no cóż, jest moją "prawie" sąsiadką. No nie rozdwoi się kobita.

Mrokasia a to już właścicielka tego ogrodu musi się odnieśc

Hania no żesz, spadłam pod stół! Obwoźny fotograf forum. Fucha marzenie.
Zana 21:53, 10 wrz 2018

Ewa dzieki

Kasia ja mam dwa te trzcinniki, ale nie tak pięknie wyeksponowane. One u April wyglądają cudnie. Muszę swoim znaleźć godną miejscówkę, a na razie rosną sobie, będzie co dzielić.
06:25, 11 wrz 2018
Zana napisał(a)
Monika czy Ty jesteś pewna, że to Lavender Ice??? Może to jest Lavender Flower Circus, podobna do LI i ona potrafi tak wyrosnąć.

Masz rację to LFC, nie doczytałam u ciebie to nic, i tak obie piękne
06:25, 11 wrz 2018
Ogród masz piękny
DorKa 08:01, 11 wrz 2018

Cudne zdjęcia zrobiłaś w cudnym ogrodzie. Widzę,że trzcinniki dają świetnie radę między drzewami . To dla mnie bardzo dobra wiadomość. Cały czas szukam traw ,które mogę posadzić dookoła mojego podestu i które wytrzymają konkurencję dębów i wierzb.
Monia81 08:05, 11 wrz 2018

Anulka piękny ogród sfociłaś(cudne zdjątka), bardzo fajne połączenia roślin a strażnik ogrodu prze cudny, też o takim zawsze marzyłam, a trafiły się dwa kochane dachowce buziaki
April 09:55, 11 wrz 2018

Anula, co to za piękny ogród? Bo z pewnością nie mój
Taaaak, jak to dobry fotograf potrafi zrobić coś z niczego
Aniu, bardzo dziękuję za inspirujące popołudnie. Mam nadzieję, że nie masz dużych zakwasów od tego ciągłego kucania i łapania perspektywy.
Ania bardzo się starała żeby cokolwiek wydobyć z tych moich chaszczy, co było sporym wyzwaniem. Fakt, że pogoda robiła co mogła żeby jej to utrudnić. Choć i tak po przedpołudniowych mgłach byłam cała w skowronkach, że chociaż odrobinka słońca się pokazała.
Dziękuję, że zechciałaś pokazać kawałek mojego świata w swoim wątku. Liczę oczywiście na stałą współpracę bo od tej chwili to już z pewnością nie wezmę swojego aparatu do ręki no nie będę sobie robić wstydu.

Wszystkim, którym spodobał się mój ogród, bardzo serdecznie dziękuję, choć zdaję sobie sprawę, że to głównie zasługa Anuli.

Kasiu, jeżeli chcesz siewki trzcinnika to oczywiście masz jak w banku. Mogę ci wysłać, lub jakoś przekazać. Sama je kiedyś dostałam od koleżanki, z nazwą Brachytricha (stipa lub trzcinnik). Nie wiem po jakich rejonach Warszawy się przemieszczasz ale ja pracuję w Centrum więc... daj znać. Ewentualnie zapraszam do siebie po odbiór. Możemy coś jeszcze wykopać...

ps. nie mogłam od razu odpowiedzieć bo moje konto na ogrodowisku zostało zablokowane przez nadmiar emotikonów, lub ruchome emotki. Wiedzieliście że są zabronione? Bo ja się właśnie dowiedziałam, jak mi nadmiar emocji przekształcił się w nadmiar na klawiaturze. Ale już ok. Człowiek uczy się na błędach.
Dzięki Adminowi za odblokowanie.
Kawa 13:19, 11 wrz 2018

wow
cudny ogród
Aprl piękny naprawdę
Anda 13:23, 11 wrz 2018

Rowniez spodobal mi sie ogrod April, sliczny i oczywiscie przepiekne zdjecia
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies