Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

jolanka 08:30, 20 maj 2016

Mało Ci roboty w ogrodzie, kota sobie sprawiłaś ? Fajniutki jest
Mielismy kotkę przez trzy lata. W nocy, O DRUGIEJ!, potrafiła włączyć łapą pilotem telewizor na pełny regulator. Wyobrażasz sobie nasze miny, kiedy zrywaliśmy sie na równe nogi? Albo kiedy nie mogąc w nocy wejść do sypialni rozpędzała się i próbowała otworzyć drzwi "taranem", czyli sobą Ale wspominam to fajnie. Kociaczek jest słodki.
babka 08:40, 20 maj 2016

Rozpisałam się wczoraj nad rudaskiem i nie widzę mojego posta powiem więc krótko - cudniasty jest a Ty masz dobre serce
Koty z czasem do siebie przywykną zwłaszcza że starsza to kotka, młody facet nie będzie dla niej rywalem więc niebawem go zaakceptuje. Wytrwałości
Asiuniaa 12:08, 20 maj 2016

Zana napisał(a)

Dziewczyny też piszą, że to CW. Założę chyba, że tak jest. Ale z tym fioletowym to chyba trafiłaś w dziesiątkę, wygląda na Blutopię. A tyle się naszukałam, żeby go zidentyfikować. Dzięki, dzięki. Carex elata też już uwielbiam. Przy ciemnozielonych rodkach będzie super wyglądał, polecam.

Ciesze się , że pomogłam. Moja Blutopia nie zakwitnie w tym roku. Teraz szukam Carex elata ale chyba wysyłkowo mi zostaje bo nie widziałam nigdzie.
katiaxx 13:06, 20 maj 2016

Kot - czat umaszczeniem podobny do mnie

a pstrykniesz fotkie świecznicy ?
siakowa 17:08, 20 maj 2016

Przyszłam pogłaskać kiciusia
ag_zie 22:23, 20 maj 2016

Kocio - zajefajny jest!
uziemiona 00:07, 21 maj 2016

Ja mogę podrzucić jeszcze 3 takie rudaski i dwa łaciate, bo okociła się nasza dzika kotka. Małe kociaki słodziaki, a potem rozrabiaki.
Czekam na fotki ogrodowe, jak zwykle artystyczne. Pozdrawiam.
Zana 06:03, 21 maj 2016

Kasiu, dziękuję za radę. Wczoraj już było lepiej, duża kocica jeszcze gania małego, ale dało się zauważyć pierwsze próby bardziej przyjaznego kontaktu. Dzisiaj jedziemy na działkę i malucha zabieramy ze sobą, ciekawe co będzie jutro, jak wrócimy. Duża w każdym razie cały czas bacznie obserwuje co ten mały robi. No mamy z nimi aferkę.
Zana 06:07, 21 maj 2016

Iwonka pocieszyłaś mnie, bo przedwczoraj to wyglądało to nienajlepiej. Najbardziej przejęty jest oczywiście mój syn Ignaś. Nie może przeżyć, że koty na razie mają kontakt daleko odbiegający od przyjaznego. Tłumaczę mu, że potrzeba na to trochę czasu.
Zana 06:09, 21 maj 2016

Aniu o i tylko tyle powiem