Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja glebo terapia

Moja glebo terapia

lutroja 13:45, 01 cze 2017

witam się na ogrodowisku serdecznie
Kawa 14:48, 01 cze 2017

fajnie że mamy taki sam pomysł hhiih
stożka bym zostawiła a z resztą jakoś ładniej rozmieściła bo teraz to wszystko na "kupie"
Magleska 20:49, 01 cze 2017

kerii napisał(a)

Dobrze nie widze co tam rośnie , ja bym te iglaki porozsadzała . A takie tale fajne- może troszkè łagodniejsze
Agania 21:10, 01 cze 2017

Keri przy psach dużej zmiany nie da się zrobić, mnie sie wydaje, że z tej sentymentalnej rabaty zrób łezkę, coś w kszałcie skośnego oka, a potem zobaczysz dalej, coś musisz wysadzić lub przeprodzadzić z tego ronda
Aurelllia 21:37, 01 cze 2017

oooo nowy pomysł się szykuje super
kerii 22:40, 01 cze 2017

Magleska napisał(a)

Dobrze nie widze co tam rośnie , ja bym te iglaki porozsadzała . A takie tale fajne- może troszkè łagodniejsze

Madzia dobre pytanie by było co tam nie rośnie ))

Jak zakładałam tą rabatkę to kamienie od roślinek większe były i tak sobie rosło. I w sumie mi nie przeszkadzało klombik prawie na środku, plewić za wiele nie trzeba było bo kora i gęsto, trochę przycięłam tu trochę tam i było.

A teraz się zrobił problem

Fale takie agresywne w paintcie wyszły w rzeczywistości będzie łagodniej.

kerii 22:53, 01 cze 2017

Próbowałam trochę z tymi obrzeżami tak na szybko bo mało czasu miałam, fotki nie wyraźne bo już ciemno się zrobiło ale mniej więcej od strony wejścia by było tak pociągnięte do tawułek

widok z góry

Z drugiej strony jeszcze nie wiem jak Agania sugeruje takie skośne oko tylko jak??
kerii 23:50, 01 cze 2017

Co do wysadzania z ronda ) na pewno coś wyleci ale to jak się kształt rabaty skrystalizuje. Na pewno zostanie choinkowy stożek, jałowcowe drzewko no i musi zostać eMa klon co do reszty to się zobaczy jak to będzie wyglądać.
kerii 23:51, 01 cze 2017

lutroja napisał(a)
witam się na ogrodowisku serdecznie

Witam u mnie
Zana 23:58, 01 cze 2017

Zaglądam do Ciebie dzisiaj kilka razy i miałam Ci zaproponować tę linię po lewej stronie niemalże dokładnie tak jak rozłożyłaś kamienie. Z tą prawą stroną to faktycznie gorsza sprawa, bo droga rozbiegowa dla psów musi być, ale skłaniałabym się do tego jak Agnieszka tę różową plamę namalowała. Mogłabyś tam może wpasować ławeczkę, do której prowadziłaby ew. krótka ścieżka obsadzona roślinami to psy może by się nauczyły, że to również dla nich droga jest.