Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Kasia_CS 19:05, 28 wrz 2017

Miotełki ostnicy wlosowatej (musiałam ją związać, bo się rozkładała okrutnie) i miskant Jos van den palen

Toszka zobacz!! Twoje dzieciaczki wypuściły niedawno pierwsze liście - chyba dopiero się zaaklimatyzowały od czerwca

Kasia_CS 19:05, 28 wrz 2017

A cebule czekają....
asiak 19:07, 28 wrz 2017

Oj, cebule i u mnie czekają na weekend
kwartet 20:06, 28 wrz 2017

No i następna pikne zdjęcia robi.Zawilce miss świata ,jarzmianki wice.
Z twojego zamówienia mam marię teresę(zdrowiósieńka,kwitnie jak wariatka obłędnie wygląda z MW) i hiedi(kolorek i budowa kwiatu moja ulubiona,trochę ich mało ale rosnie u mnie cienistym miejscu)
Johanka77 22:36, 28 wrz 2017

Ładne pstryczki masz Kasia!
Ostnica jak wysoka Ci urosła?
Zana 23:06, 28 wrz 2017

To ta nowa trzmielina mieni się czerwienią? Cudna. Whirlwind też mam, śliczne są, ale u mnie kilka kwiatków na krzyż, nawet ciężko fotkę im było zrobić. Zaczynają mi się te różowe podobać, jak patrzę na Twoje fotki.
Kasia_CS 07:23, 29 wrz 2017

kwartet napisał(a)
No i następna pikne zdjęcia robi.Zawilce miss świata ,jarzmianki wice.
Z twojego zamówienia mam marię teresę(zdrowiósieńka,kwitnie jak wariatka obłędnie wygląda z MW) i hiedi(kolorek i budowa kwiatu moja ulubiona,trochę ich mało ale rosnie u mnie cienistym miejscu)

Kochana, a wstawilabys u mnie fotkę tego zestawienia róż? Bo tez kombinowalam jak zestawic te 2 odmiany, a czeka mnie przesadzanie MW.

Heidi u mnie będzie na rabacie, gdzie duzo miejsca pewnie mieć nie będzie, wiec jej kompaktowosc pasuje, sloneczka będzie sporo, to i miss lepiej będzie hej się kwitlo. Ile ona ma wzrostu Tak na żywo?

Bo właśnie się zmartwiłam, ze zaplanowalam ją w sumie za lawendą... i mogę jej zza lawendy nie widziec

Zawilce i jarzmianki dziękują za uznanie
Kasia_CS 07:25, 29 wrz 2017

Johanka77 napisał(a)
Ładne pstryczki masz Kasia!
Ostnica jak wysoka Ci urosła?

Dzięki Asiu!

U mnie są 2 egzemplarze, które rosły obok siebie i jedna jest 3 razy mniejsza od drugiej tzn średnica kępy - i ta ma ok. 80 cm, a ta druga porzadna chyba ok metra. Ale to tak na oko, może zmierzę jak wrócę do domku
Kasia_CS 07:30, 29 wrz 2017

Zana napisał(a)
To ta nowa trzmielina mieni się czerwienią? Cudna. Whirlwind też mam, śliczne są, ale u mnie kilka kwiatków na krzyż, nawet ciężko fotkę im było zrobić. Zaczynają mi się te różowe podobać, jak patrzę na Twoje fotki.

Taaaak! Wlaśnie to jest to mega cos w niej- jak przebarwia się jesienią-piękny ma odcień w inne pory roku niespecjalnie urokliwa Ale ta ma calkiem ładny pokrój, moze pokuszę sie jeszcze na drobne formowanie
Mówisz o tych ciemnych zawilcach? W moich zalozeniach miały byc bardziej fuksjowe, ale fotki z netu były podkręcone. Ale okazalo się, że i w tej wersji są niczego sobie
Kasia_CS 07:32, 29 wrz 2017

asiak napisał(a)
Oj, cebule i u mnie czekają na weekend

Ja chyba jeszcze się wstrzymam do przyszłego tygodnia,bo w niedzielę pewnie vuda mi się zorganizowac przekompostowany obornik, to im do dołków dam