Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

UrsaMaior 18:12, 04 paź 2017

Hoho, Ania zdjęcie wrzuciła, jest progres!
Kasia_CS 07:56, 05 paź 2017

Haa! Widzisz jaki mnie zaszczyt kopnął? trzeba Anię jeszcze pozachęcać i wątek będzie

A ja ogrodowo stoję od miesiąca mam nadzieję, ze się to zaraz zmieni, bo juz mam w związku z tym małą deprechę

Jedyna praca to skoszenie trawnika i aeracja.. a cebule z szafy się wysypują
kwartet 09:01, 05 paź 2017

przy zdjęciu posiłkowałam się dziewczyną syna
ale nadzieja podobno umiera ostatnia
cebulowo łącze się w bólu , u mnie zastawione wejście na taras(no ale ja nie mam już maluchów to nie trzeba do szafy)
mrokasia 09:08, 05 paź 2017

Podobno weekend ma być całkiem ładny, więc może choć trochę tych cebul posadzisz .
mirkaka 18:58, 05 paź 2017

Piękną hostę dojrzałam za zawilcem, nietknięta przez ślimaki Jak to robisz że nie masz ślimaków?
Kasiu, zawilce przepiękne masz, a ja się wszystkich zawilców pozbyłam, bo mnie Toszka przestraszyła że roznoszą czarną plamistość na róże
Teraz oglądam takie cuda u innych

Ja na ten weekend też się szykuję z sadzeniem czosnków jadalnych
Kasya 10:19, 09 paź 2017

co tak malo fotek u ciebie ?
Kasia_CS 10:32, 09 paź 2017

Ania kwartet, ciekawa jestem czy ruszyłas z cebulami bo mogę leżą, ale chyba w sobotę ma być ładnie i wtedy podzialam. W dodatku wciąż nie mam pomysłu gdzie mam które posadzić...
Kasia_CS 10:33, 09 paź 2017

mrokasia napisał(a)
Podobno weekend ma być całkiem ładny, więc może choć trochę tych cebul posadzisz .

I zonk-nieruszone! U mnie większość czasu bardzo niefajna pogoda..
Kasia_CS 10:37, 09 paź 2017

mirkaka napisał(a)

Piękną hostę dojrzałam za zawilcem, nietknięta przez ślimaki Jak to robisz że nie masz ślimaków?
Kasiu, zawilce przepiękne masz, a ja się wszystkich zawilców pozbyłam, bo mnie Toszka przestraszyła że roznoszą czarną plamistość na róże
Teraz oglądam takie cuda u innych

Ja na ten weekend też się szykuję z sadzeniem czosnków jadalnych

Mirko, a to jedna z nielicznych się ostala niewygryziona doszczętnie.. bo ślimaków to i u mnie dostatek.. To chyba odmiana Stained glass. Bardzo ładna zaróweczka.

U mnie zawilce rosną ładnych kilka metrów od róż i mam nadzieję, ze to wystarczy. Pamiętam też z jakiegoś wątku, ze zawilce tez zagrazaja jakimś drzewkom-wisniom?
Kasia_CS 10:39, 09 paź 2017

Kasya napisał(a)
co tak malo fotek u ciebie ?

Kasiu, coś nie bardzo mam co focic.. róże nie bardzo się popisują-chyba, ze zdrowymi liśćmi jeszcze zawilce ładne ale spróbuje machnąć jakieś nowe pstryki