Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Kasia_CS 21:54, 13 kwi 2018

Exotic emperor pewniwe jutro się pokaże - właśnie dostaje od godziny dawkę ulewnego deszczu to teź go trochę popędzi

to będą purple prince na różance

Tu chyba mam taki mix... w każdym razie różowy

Z czosnkami na froncie a jakie tulipany oczywiście nie pamiętam
anbu 21:55, 13 kwi 2018

Kasku bardzo ładnie ale powiedź czy Ty z tym arbuzem w brzuchu sadziłaś te buksiki? Szok!
Kasia_CS 21:57, 13 kwi 2018

New dawn już ostro się zaliściła:

Grabik

Moje pierwsze kwitnienie bergenii lada dzień

Kupiłam po raz pierwszy niezapominajkę - na razie w doniczce - ładnie jej w tej kapuście
asiak 21:59, 13 kwi 2018

Kasiu, pięknie z tymi obwódkami z bukszpanów
Kasia_CS 22:00, 13 kwi 2018

Pieris niezbyt mi się okwiecił tym razem, ale nie jestem jakoś szczególnie przywiązana - niezbyt mi on przyrasta, ale też nie wiem jaką mam odmianę

Może w tym roku trzmieliny na pniu (mam w donicach 2 sztuki) wreszcie nabiorą kształtu

Najbardziej zaawanowana peonia Kocham te kwiaty!

kuniec zdjęć na dziś
Kasia_CS 22:03, 13 kwi 2018

anbu napisał(a)
Kasku bardzo ładnie ale powiedź czy Ty z tym arbuzem w brzuchu sadziłaś te buksiki? Szok!

ano sadziłam, w sumie miesiąc temu w zyciu bym nie powiedziała, że będę w stanie, ale organizm zupełnie ostatnio inaczej funkcjonuje i pozwala, więc korzystam

Tylko mam zgryza.. bo ewidentnie wymagają leczenia... zażółcone listki.. no grzybek raczej się panoszy... kupowane przez net i myślę co z tym fantem teraz.

Kasia_CS 22:04, 13 kwi 2018

asiak napisał(a)
Kasiu, pięknie z tymi obwódkami z bukszpanów

Dzięki Asiu! Z tego co wiem, mam buksy z tego samego źródła co Ty - też miałaś zastrzeżenia co do ich zdrowia?
Zana 22:04, 13 kwi 2018

Kasiu, super wyglądają te buksiki, tak elegancko rzekłabym. Ciemiernik piękny ma kolor. Hakone u mnie też ruszyła, dzisiaj ścięłam.
Magleska 22:07, 13 kwi 2018

niesamowita kobieta tyle roboty odwaliłaś fajnie wyglądają rabaty z tą bukszpanową obwódką .....
fotki wiosenne też śliczne ......a chorego maluszka współczuję .....zdróweczka życzę
asiak 22:09, 13 kwi 2018

Kasia_CS napisał(a)

Dzięki Asiu! Z tego co wiem, mam buksy z tego samego źródła co Ty - też miałaś zastrzeżenia co do ich zdrowia?

Kasieńko, ja swoje nie wiem czemu, ale za głęboko wsadziłam. Musiałam je wykopywać i wsadzać na nowo. W zeszłym roku było mokro, więc te bukszpany były takie sobie.
W tym roku jeszcze nie ruszyły. Nie wiem co z nimi będzie, mam nadzieje, że będą rosły