Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

mrokasia 22:13, 13 kwi 2018

Chyba muszę w ciążę zajść, żeby mieć taki power do roboty .
Tylko ja już stara na takie atrakcje...
dominika_ 22:14, 13 kwi 2018

Ty kobieto nic się nie oszczędzasz, podziwiam Cię, kawał dobrej roboty zrobiony
Annak 22:14, 13 kwi 2018

Kasiu, podziwiam Ale uważaj na siebie
Kasia_CS 22:15, 13 kwi 2018

Zana napisał(a)
Kasiu, super wyglądają te buksiki, tak elegancko rzekłabym. Ciemiernik piękny ma kolor. Hakone u mnie też ruszyła, dzisiaj ścięłam.

Dzięki Aniu Jeszcze mi zostało troszkę sadzonek i się bije z myślami gdzie je wykorzystać, bo rozważam 2 miejsca - w jednym będzie ich trochę za mało, w drugim zuzyję mniej niż połowę.

Ciemiernik to double ellen red bodajże. No! parę dni i już trawiszcza dają znak, że zyją. U mnie na jakieś 15 stip przezyło chyba 5 sztuk tak na 1/3 kępki Szkoda mi ich, bo bardzo lubię te trawy, a wysiewać raczej nie będę.. a same wysiać się z tego co widzę nie chciały.
Wiolka5_7 22:16, 13 kwi 2018

Super obwódki
Cebulowe tuz tuz....jak zakwitną bedzie pięknie
Kasia_CS 22:17, 13 kwi 2018

Magleska napisał(a)
niesamowita kobieta tyle roboty odwaliłaś fajnie wyglądają rabaty z tą bukszpanową obwódką .....
fotki wiosenne też śliczne ......a chorego maluszka współczuję .....zdróweczka życzę

Hihi, Ty masz redbulla, a ja od arbuza może endorfinki i mi dają kopa

Maluszek już nie daje znaku choroby poza poranną podwyższoną temperaturą, a tak to bryka jak kózka od razu człowiek jakoś się lepiej czuje...
Kasia_CS 22:19, 13 kwi 2018

mrokasia napisał(a)
Chyba muszę w ciążę zajść, żeby mieć taki power do roboty .
Tylko ja już stara na takie atrakcje...

Jaka tam stara, nie grzesz! Słuchaj, po Lizbonie jeszcze rozleniwienie ma prawo trzymać A potem z kopyta ruszysz.. poza tym, Ty ostro podziałałaś z frontem pod koniec sezonu i masz prawo zacząć później
Kasia_CS 22:24, 13 kwi 2018

dominika_ napisał(a)
Ty kobieto nic się nie oszczędzasz, podziwiam Cię, kawał dobrej roboty zrobiony

Annak napisał(a)
Kasiu, podziwiam Ale uważaj na siebie

Dzięki Dominiko, Aniu! No mam nadzieję, że to moje dobre samopoczucie nie jest tylko pozorne, a np. mała arbuzica coś kombinuje.. Owszem, wieczorkiem odczuwam zmęczenie, ale takie niegroźne raczej.
Kasia_CS 22:27, 13 kwi 2018

Wiolka5_7 napisał(a)
Super obwódki
Cebulowe tuz tuz....jak zakwitną bedzie pięknie

Z jednej strony doczekać się ich nie mogę, a z drugiej mi szkoda, że to krótko potrwa a przynajmniej tak się zapowiada tej wiosny. Ale widzę po tulipanach, że mają różne czasy, więc chociaż się wymienią kwitnieniem.
mrokasia 22:32, 13 kwi 2018

Kasia_CS napisał(a)

Jaka tam stara, nie grzesz! Słuchaj, po Lizbonie jeszcze rozleniwienie ma prawo trzymać A potem z kopyta ruszysz.. poza tym, Ty ostro podziałałaś z frontem pod koniec sezonu i masz prawo zacząć później

Kochana jesteś
A apropo's frontowej - wywaliłam dziś z niej jedną kosodrzewinę, która uschła po przesadzeniu. Może jutro kupię nową. No i zamierzam kupić na nią z 10 liatr więc czekam aż będą dostępne w ogrodniczych .