Spostrzeżenie nr 1: dobre do sadzenia drobiazgów wlasnie do donic z trzmiielinami na pniu wkladalam jaskry na brzegu i do takiego rozgarniania fajne
Spostrzeżenie nr 2: niefajne do bardzo długich paznokci, które mam aktualnie Dobrze byłoby mieć też odpowiedni rozmiar rękawic - ja wzięłam 7, bo mniejszych nie mieli, ale byłoby wygodniej.
Sprawdziłam na all i są do kupienia z przesyłką za 10 zł, a z nierejestrowaną nawet taniej - kolo 7,- Ja za swoje zapłaciłam 8,- w miejscowym ogrodniczym
stipy wieeeelbie! to co, mowisz, ze te kępki, w których przetrwała 1/4-1/3 załóżmy to na razie zostawić i dopiero w maju je podzielić i pozbyć się suchego?
Kasiu bardzo fajnie rabaty z obwódkami wyglądają i są dobrą barierą dla małych stupek, teraz się cieszę że je mam.
Jak masz bukszpany te co Asia ta ja mam te same w kwadratach będzie z nimi ok tylko czasu potrzebują.
Uu 4 stówki to już kawał grosza, więc spasuję w tym wypadku... czekam na dostawę u mnie, a jak coś to może superbę wezmę, skoro są dostępne u mnie... tylko ona wolno rośnie, choć ponoć ładny ma pokrój.