Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Johanka77 22:32, 07 cze 2021

Kasia nadrobiłam! Z wielką przyjemnością!

Twój ogród to istna bombonierka. Lubię patrzeć, jak fotografujesz pojedyncze cukiereczki.

Zdecydowanie róże będą królowały u CIebie. Aż mi się ich chce, choć ciągle ich nie chcę

Magnolce kibicuję. I przysiadom też
Mary 23:14, 07 cze 2021

Kasia_CS napisał(a)
A nie potrafię chociażby stepować i długo by wymieniać czego jeszcze hihi

Jak kiedyś skończę moje wykopaliska i nie będę jeszcze staruszką i wpadnie mi do głowy, że mogłabym się jeszcze czegoś nauczyć to stepowanie też mogłoby się znaleźć na liście.
Gosiek33 05:09, 08 cze 2021

TAR napisał(a)
sliczne te obrazki, az sie chce miec

wiesz, że możesz sobie zamówić...

tylko nie wiem czy jeszcze w tm roku
inka74 06:57, 08 cze 2021

Ty je potem pędzelkiem malujesz? Myślałam że to jakaś technika przecierki. Masz kobieto cierpliwość.
Kasia_CS 08:18, 08 cze 2021

Gosiek33 napisał(a)

niedoścignione te obrazy

tworzone przez naturę, a to właśnie ona dla nas jest niedościgniona
Kasya napisał(a)

Prawie troje dzieci ogrod, i jeszcze czas na takie pracochłonne śliczności

Hihi, prawie troje dzieci mnie rozbawiło NIestety niedługo potem musiałam przerwać pracę i połapać piłkę

Helen napisał(a)
Zgadza się. Podziwiam.

:*
Agatorek napisał(a)

Zabawa....
Zabawa talentem chyba

hihi, dziękuję :*
TAR napisał(a)
sliczne te obrazki, az sie chce miec

Dziękuję i.. polecam się
Kasia_CS 08:24, 08 cze 2021

Dorii napisał(a)
Piękne, a jaką techniką robione?

to gipsowe odlewy

Nowa12 napisał(a)
Ja to zawsze podziwiam takich mega zorganizowanych ludzi . Jakoś dluższą dobę mają czy co?
Jeszcze masz czas na takie piękne ozdoby.

oj, kochana, to nie do końca tak.. oczywiście większość prac robiona kosztem snu - teraz w ciąży już sporadycznie mi się to udaje dlatego, jak złapię jakiś moment w ciągu dnia, to i tak sukces, ale w zeszłe wakacje, gdy się rozkręcałam, to kilka razy w tygodniu kładłam się spać nierzadko ok 3 i wstawałam po 6 do pracy.
Dziękuję za pochwałę prac

Mary napisał(a)

Jak kiedyś skończę moje wykopaliska i nie będę jeszcze staruszką i wpadnie mi do głowy, że mogłabym się jeszcze czegoś nauczyć to stepowanie też mogłoby się znaleźć na liście.

mówisz, że niejeden rower jeszcze do wykopania został nie ma nudy jednym słowem a na nowe umiejętności zawsze znajdzie się czas, gdy mamy silną motywację i chęci a o te trudniej w wielu przypadkach
Kasia_CS 08:29, 08 cze 2021

Gosiek33 napisał(a)

wiesz, że możesz sobie zamówić...

tylko nie wiem czy jeszcze w tm roku

dokładnie - jak kończę, to wrzucam sobie na fb na funpage i "można braść" a prace powstają w tym roku mniej regularnie z oczywistych teraz względów fizycznych. Zwykle je robię tak po prostu, nie na zamówienie - jaka roślina mnie natchnie, wpadnie w ręce i.... jak nie przysnę na kanapie po położeniu dzieci spać o 22 - wtedy po ptokach, bo już nie ma z czym do ludzi.

inka74 napisał(a)
Ty je potem pędzelkiem malujesz? Myślałam że to jakaś technika przecierki. Masz kobieto cierpliwość.

Iwonko - głównie przecierki, ale nie zawsze tak się da, czy efekt zadowala i wtedy pędzelek w ruch idzie a jak złocę płatkami złota to jeszcze inne sprzęty w ręce wpadają
Kasia_CS 08:31, 08 cze 2021

Agatorek napisał(a)
Popołudniowe fotki śliczne, niezmiennie

A co to?

na fotce jest kocimiętka

Johanka77 napisał(a)
Kasia nadrobiłam! Z wielką przyjemnością!

Twój ogród to istna bombonierka. Lubię patrzeć, jak fotografujesz pojedyncze cukiereczki.

Zdecydowanie róże będą królowały u CIebie. Aż mi się ich chce, choć ciągle ich nie chcę

Magnolce kibicuję. I przysiadom też

baaardzo mi miło Asiu!! na róże czekam z utęsknieniem, bo ładnie większość tych najdłużej u mnie mieszkających jest zapączkowanych - tych, co słabo mi w tym roku przezimowały staram się nie zauważać

kibicuj kibicuj
Agatorek 20:29, 08 cze 2021

Kasia_CS napisał(a)

na fotce jest kocimiętka

Dziękuję
ajka 22:37, 08 cze 2021

Nowa12 napisał(a)
Ja to zawsze podziwiam takich mega zorganizowanych ludzi . Jakoś dluższą dobę mają czy co?
Jeszcze masz czas na takie piękne ozdoby.

O, to, to ja też nie mogę się nadziwić, czy dzieci były małe czy duże, to zawsze za mało czasu, gdzie tu czas na pasje? Dziś mężowi mówiłam, że choćbyśmy na uszach stanęli to zawsze już chyba będziemy w niedoczasie