Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Gosiek33 20:49, 25 lip 2021

April dobrze mówi
jolanka 21:31, 25 lip 2021

, Kasiu to normalnie jak u Hitchcocka - napięcie dozujesz mistrzowsko
Też chciałam zaproponować trening „okienny” ale dziewczyny były szybsze, kolejka jak za papierem toaletowym w stanie wojennym)
Buziaki dla Ciebie
Kasia_CS 22:48, 25 lip 2021

Agatorek napisał(a)
Poczekamy

Ja siedzę jak na szpilkach, bo na maksa nie chce wywoływania porodu.. ale jeszcze jest czas na samodzielny start

Helen napisał(a)
Też czekam na wieści i pozdrawiam serdecznie z leżaczka.

Dam jakoś znać

Roocika napisał(a)
Ale masz fajne wspólne oczekwianie
Życzę spokojnego rozwiązania
U mnie pierwszy poród wywołała... burza Na porodówce panie marudziły, że burza i będą miały wysyp
A drugi wystarczyło mycie podłogi
Jeszcze ponoć se.s dobry

Nooo, to prawda-szalenie to miłe, że forumowiczki trzymają kciuki i kibicują mi na ostatniej prostej w sumie to jakieś burze zapowiadali na dniach, więc może i u mnie się ruszy dziękuję!

Magleska napisał(a)
Kasia ......cały dzień na wątku cisza ,to może już po .....trzymam mocno kciuki

Hihi, trzymacie tak zawzięcie kciuki i kopać w ogródku nie będzie można, bo łapki zajęte... Nina wyłaź!!!
Kasia_CS 23:11, 25 lip 2021

April napisał(a)
Dzięki że się martwisz o nasze zdrowie psychiczne

Gosiek33 napisał(a)
April dobrze mówi

Hihi, no muszę jakoś trzymać rękę na pulsie
Ale wierzcie mi, że już bym chciała mieć z to głowy, choć nie ukrywam, że poród to nie jest to co tygryski lubią najbardziej

Dorii napisał(a)
Bo wiesz my tutaj kciuki od kilku dni trzymamy

Mam meeeega kibicki

jolanka napisał(a)
, Kasiu to normalnie jak u Hitchcocka - napięcie dozujesz mistrzowsko
Też chciałam zaproponować trening „okienny” ale dziewczyny były szybsze, kolejka jak za papierem toaletowym w stanie wojennym)
Buziaki dla Ciebie

Samo napięcie to jeszcze do zniesienia, byle horroru nie było buźka!!
ajka 23:52, 25 lip 2021

A tu nadal nic ... Tyle kibiców a dzidzia ani myśli
Kasia_CS 00:11, 26 lip 2021

No właśnie.. ale właśnie też pisałam do koleżanek, które też czekają na wieści, że z kolei na tej końcówce najwięcej bólu mi.tp. Dziewczę sprawia, bo tak się rozpycha dziwacznie, jakby chciała urodzić się przez skórę. Zabłądziła czy jak ?

Byłam teraz moim standardowym wieczornym obchodzie z latarka po ogródku.. nie wiem ile muszek połknęłam, bo się tak pchają, że przy zwykłym oddychaniu można się taką francą zaciągnąć a jakie zatrzęsienie mam tych mini bezskorupowych ślimaków na trawniku!? Szok! Wylegają na trawę w kosmicznych ilościach...
Dragonka 11:11, 26 lip 2021

Kasiu, chciałam Cię trochę wspomóc i zrobiłam sernik na zimno, z borówkami i galaretką Myślę, ze jak tylko będzie się nadawał do jedzenia, i ja go zjem- możesz się zbierać do szpitala Takie czary z Łysej Góry będą hehe.
Kasia_CS 11:34, 26 lip 2021

Dragonka napisał(a)
Kasiu, chciałam Cię trochę wspomóc i zrobiłam sernik na zimno, z borówkami i galaretką Myślę, ze jak tylko będzie się nadawał do jedzenia, i ja go zjem- możesz się zbierać do szpitala Takie czary z Łysej Góry będą hehe.

Super! To czekam na skurcze hihi
BKosimkArt 14:58, 26 lip 2021

Zapiera się dziewczyna rękami i nogami żeby nie wyjść... ja jak już miałam dość leżenia to poszłam przyciąć trawy i w nocy wody mi odeszły hehe... Jasiek się nie zapierał widocznie
I pomyśleć, że to było tak nie dawno a już lada chwila skończy 5 miesięcy...
Rojodziejowa 17:20, 26 lip 2021

Moje cała trójka macicy się trzymała ostro, dwie wyszły po terminie, trzeciego już wyciągali przez cc. Pierwszą wygoniłam długimi spacerami… po galerii

W taką pogodę to lokator w brzuchu to podwójnie ciężka sprawa. Mocno trzymam kciuki