Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

TAR 21:50, 22 lip 2021

Helen napisał(a)
Fajne zdjęcia robi tez Ewa (Anda) i Jola.

i Agania
Magleska 22:30, 22 lip 2021

Kasiu
zaczynam trzymać kciuki

podobno pomaga wywołać poród zaciągnięcię męża do sypialni .....tak kiedyś połozna radziła

ja 2 dni przed porodem malowałam pokój córci
Kasia_CS 22:58, 22 lip 2021

TAR napisał(a)

i Agania

też! kurcze, no lista jest dość długa jakby nie patrzeć sama przyjemność oglądać

Magleska napisał(a)
Kasiu
zaczynam trzymać kciuki

podobno pomaga wywołać poród zaciągnięcię męża do sypialni .....tak kiedyś połozna radziła

ja 2 dni przed porodem malowałam pokój córci

Wiem wiem póki co go nie ma w domu A ja coś nie mogę ogarnąć weny swojej i skomponowć fajnego wycisku i co chwilę zmieniam formę...wrrr, to nie jest mój dzień...
Martka 23:04, 22 lip 2021

Helen napisał(a)
Fajne zdjęcia robi tez Ewa (Anda) i Jola.

Ryska - Renia też piękne, dorzucam do listy.

Kasiu, dziękuję za sklepy, super adresy, róże zamówię chyba jesienią, choć to będzie okrutne, tyle czekać na efekt...

Helen 05:30, 23 lip 2021

Kasia_CS napisał(a)

no właśnie! wiedziałam, że za mało osób napisałam - Ewa to przecież mistrzyni, Jola też cudowne robi - zwłaszcza różane portrety

Pewnie i tak sporo osób pominęłyśmy.
Kasia_CS 10:11, 23 lip 2021

Martka napisał(a)

Ryska - Renia też piękne, dorzucam do listy.

Kasiu, dziękuję za sklepy, super adresy, róże zamówię chyba jesienią, choć to będzie okrutne, tyle czekać na efekt...

W sumie nie znam jej wątku, choć nick kojarzę - muszę kiedyś podglądnąć

NIestety róże to panienki, na których show trzeba nawet dłużej zaczekać niż tylko od sadzenia jesienią do czerwca - zwłaszcza angielki - na początku kwitną, ale nie jakoś spektakularnie - dopiero jakoś w 3 sezonie pokazują na co je stać. Ale nie ma co się zrażać, bo czekanie zwykle wynagrodzone jest osiągniętym efektem

Helen napisał(a)

Pewnie i tak sporo osób pominęłyśmy.

A ilu ja ogrodów jeszcze nie znam na forum.. to i fotografki pominęłam

A u mnie nadal nic.. za to po słabej wenie udało mi się zrobić fajny gipsowy obraz - teraz czekanie aż wyschnie.. ale do następnego etapu obróbki już raczej urodzę, bo to dłuższy proces w tworzeniu

Idę szukać miejsca na różę.
TAR 10:31, 23 lip 2021

w sumie to mamy duzo niezłych fotujących na tym forum, jesli ktos czuje sie pominiety to sorki ale nie bylam w wielu ogrodach i byc moze niechcacy o kims nie wiem.
Dragonka 13:19, 23 lip 2021

Kasia robisz przepiękne zdjęcia- masz to 'oko' do fotografii Ja jak robię zdjęcie, to nie widać wcale po co je zrobiłam , Ty jak walniesz fotę- mistrzostwo. Jak tam dzisiaj, znowu coś plewiłaś? U mnie się robi już duszno, zapowiadane gorąco napływa.
Kasia_CS 13:28, 23 lip 2021

Dragonka napisał(a)
Kasia robisz przepiękne zdjęcia- masz to 'oko' do fotografii Ja jak robię zdjęcie, to nie widać wcale po co je zrobiłam , Ty jak walniesz fotę- mistrzostwo. Jak tam dzisiaj, znowu coś plewiłaś? U mnie się robi już duszno, zapowiadane gorąco napływa.

Dziękuję :*

Ano poplewilam ale dzień jeszcze się nie skończył, wiec pewnie kolejne wiaderko pęknie...co prawda kupiłam proszek do firanek i nie zawaham się go użyć... Może zadziała pro-porodowo
April 15:33, 23 lip 2021

Kasiu, a może ty zmień metodę. Zamiast cały czas być na najwyższych obrotach, usiądź, odpręż się, weź książkę, zrelaksuj. Może dziewczyna nie wychodzi bo daje ci czas na pracę. Grzeczne dziecko nie chce ci przeszkadzać. A jak wyluzujesz, to ona stwierdzi, że teraz pora na "jej" przyjście.
Buziak, trzymaj się